FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Dert Köşesi (güzin abla)

benim derdim basimda neyapcami bilmiyorum

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Dert Köşesi (güzin abla) forumu içinde "benim derdim basimda neyapcami bilmiyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "ama o konuyu ben actim ya ayrilirsak dedim ona oda dediki ayrilsaydim simdiye kadar ayrilirdim ayrilik lafi agzina alma cocuk oyuncagi deyil bu dedi ama yedegi nedemek nasil yani ben ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-04-2008, 03:13 PM   #31
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

bipbop is on a distinguished road
Cevap: benim derdim basimda neyapcami bilmiyorum

ama o konuyu ben actim ya ayrilirsak dedim ona oda dediki ayrilsaydim simdiye kadar ayrilirdim ayrilik lafi agzina alma cocuk oyuncagi deyil bu dedi ama yedegi nedemek nasil yani ben onun yedegim ayrilsak ozaman ben cok kötü olurum belki intahar bile ederim onu cok seviyorum oda beni seviyor ama cok göstermiyor oooffffff iste ben hep bundan korkuyorum vede korktum böyle duruma geldiyim zaman güclü olamiyorum
bipbop isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 25-04-2008, 03:16 PM   #32
Kısıtlanmıs Uye
SUPERMEYDAN

ÖND3R is on a distinguished road

Valla kardeşim kusura bakma ama saplantı yapmışsın ve buda bunu biliyor.Seninle oynuyor.Ne yapmak istediğini tam olarak oda bilmiyor.İntihar falan etsende kendine.Unutacaksın günü gelince.Bende çok dedim yaşayamam ölürüm masallarını.Ama bak yaşanıyor.Hemde aslanlar gibi
ÖND3R isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 25-04-2008, 03:21 PM   #33
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

ya beni korkutuyon ama ben sanmiyorum benimle oynadigini ozaman ailesine söylemezdi nisan yapmazdi hemen benimle evlenmek istemezdi benimle herseyi paylasmazdi mesela bana diyorki biz yakinda evlenirsek nasil gecineceyiz
Alt 25-04-2008, 03:24 PM   #34
Kısıtlanmıs Uye
SUPERMEYDAN

ÖND3R is on a distinguished road

O zaman ne diyeyim.Dengesiz demek ki.Şimdi bunu soruyorsa, evlenince biz nasıl boşanacağız diye de sorar.
ÖND3R isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-04-2008, 03:28 PM   #35
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

ya allahim sanmiyorum allah göstermezsin sadece benim davranisimi düzeltmemi istiyor bak aslinda hakli misafirliye gidiyoruz sakin oturuyom hic ailenin icine girmiyorum oda girmemi istiyor daha cok muhabbet etmemi istiyor sadece cevaplarim evet hayir bilmiyorum olmamasini istiyor size bir soru zaman gazetesi var ya arada bir derge var ailem oradada problemlerini yaziyorsun internette yardimlasma varmisdir
Alt 05-05-2008, 12:45 AM   #36
Uye

kAoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor

uzun zamandır bakmıodum foruma şimdi gördüm msjını..öncelikle hakkaten şu intihar falan şunları bi at kafandan..evet çok seversin falan filan ama kimse için hiçbişi için hayatını sona erdirmeyi düşünmemelisin..sen kendi sorununu biliosun nişanlın da bunu sana sıkca sölüomuş zaten..sosyal diilsin diomuş..bu hakkaten çok önemli bişi..eşini çevrene kabul ettirmek seni taşıyabilmesi..sen kendini sevgilinle arkadaşlarının yanında rahat hissetmesen aynı ortama sokmak istemezsin onları..dolayısıyla önce kendini biraz değiştirmen gerekio..bu sadece nişanlın için değil kendi açından da bi ilerleme olur bence..nişanlına gelince şımartmak demicem ben ona da çok üstüne düşmek diyelim..hiçbi insanın çok üstüne düşmeye gelmez..sen kendin de sölemişsin başlarda o hep arıodu ben onu sevdiğimden şüphe ediodum diye..neden çünkü o senin üstüne düştükçe sende bi güven oluodu..şu an aynı şeyler onun için geçerli..seni de anlıorum ilgi göremedikçe üstüne düşüosun ama emin ol bu onu sıkıodur..bu sevmediği anl***** falan gelmez..ama kimse çok sıkboğaz etmeye gelmez bu bi gerçek..sana tavır al arama sorma demiorum sadece çok üstüne düşme..bişi yapmıo diosun çünkü ona bişi yapmak için bi fırsat vermiosun..bırak izin ver de biraz da o çabalasın bazı şeler için..sen ona değil kendine bak..sosyallik konusunda sen kendini geliştir bırak gerisini de o halletsin..ama şunu üstüne basa basa ifade ediorum ki biz ne seni ne de nişanlını tanımıoruz ve sadece seni dinlioruz onun da kendine göre haklı gerekçeleri vardır ve sen sakın bizi dinleme..herşeyin kararını vericek olan kişi sensin..ve sen sen ol sakın kimse için ölümü falan düşünme belki de buna güleceğin günler gelir...
Alt 05-05-2008, 04:18 PM   #37
Yeni Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Canlının Ölümü Tadacağını Ama Sadece Bazılarının Hayatı Tadacağını Öğrendim

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor

Şaka gibi yaa.Bu ne şimdi konuyla ilgili bütün mesajları okudum.Bipbop un problemi büyük yada bizle dalga geçiyor.Çok çocuksu ,güvensiz bi kişiyi düşündürdü bana
İşin açıkcası ben erkek olsam bu tavra bende dayanamazdım.Kimseye göre davranmak değildir ilişkinin ilerlemesi.Önce kendine güvenin olmalı ki sanırım bu sende yok.İntihar sözü idaalı bir söz ve bunu düşünen kişinin yardım alması şarttır.Çünkü intihar düşüncesi zaten bir adımdır kendine haklı gerekçeler buldukçada çözüm olarak görülür.
Evlenmek yuva kurmak çocuk yetiştirmek ciddi bir adımdır.Bu adımı sağlam atmak toplumsal olarakta önemlidir.Sevgi çok çabuk yıpranır yok olur .Kendini bulmadan böyle bişeyi düşünme bile.Yardım al hemde en kısa zamanda.Yardım almazsan o zaman bizle dalga geçtiğini düşünecem.Allah yardımcınız olsun.
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-05-2008, 04:23 PM   #38
1. şiir yarışması birincisi

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 4
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Alıntı:
bipbop´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana Yardım Edın Artık Aramıcam Dedım Kendı Kendıme Ama Yıne Ben Aradım Herdefasında ısten Cıkınca Benarıyorum Aradıgımda Ya Bılgısayarda Oluyor Yada Yemek Yıyor Sonra Benı Cok Sevdıyını Söylüyor Sankı Bana Deger Vermıyor öncelerı Bana Cok Deger Verırdı Nasıl Dıyeyım Ben Onu Sevdıyımden Emın Olmadıgım Zamanlar Hep Benı Arıyordu Sevgısını En Azından Cok Anlıyorsum Ve Görüyordum ısteyken Bıle Benı Arıyordu Her Gün Bısey Olsa Bıle Hemen Arardı Sımde ıse Zamanım Olursa Ararım Dıyor Gecen Aramıstım ıs Yerıne Bana Bagırdı Nıye Aradın Ne Oldu Dedı Bende Sesını Duyayım Dedım Sonra Cok Bagırdı Bana Görmüyormusun Calısıyorum Dedı Telefonu Kapattı Sonra Yıne Agladım Ben Herzaman Onu Düsünüyorum Oda Dıyorkı Bende Düsünüyorum Ya Yakında Cok Depressıyona Gorceyımden Emınım Cok Korkuyorum Kendıme Bısey Yaparım Dıye Hep Aklıma Köprüde Atmak Gelıyor Bır Gün Yaparsam .............
Bir bayanın aşık olabildiği kadar,bir erkek aşık olamaz yeryüzünde...Bir bayanın sevebildiği kadar bir erkeğin sevebileceğine de inanmıyorum...

Ya insan sevdiğine sevdiğini söylemeyecek de kime söyleyecek...? Hep içinde tut sevgini,aman dile gelmesin derler...Neden...? Sevgini gösteremeyeceksen neden sevesin ki?

Allah'a olan sevgimizin göstergesi değil midir,ibadet etmek? Sadece inanıyoruz ,seviyoruz demekle yetinmiyor,namazımız ,orucumuz,emir ve yasakalrına uygun yaşantımızla her daim ona sevgimizi belli etmeye çalışıyoruz ...Seviyorsan elbetteki göstereceksin...

Galiba sen de benim gibisin kardeşim...Ben sevdiklerimi öyle çok seviyorum ki,sevgimle onları boğuyorum...

Yazdıkların etkiledi beni...Sevgimde boğulan birini hatırlattı bana...

Sevdiğin için utanma kardeşim...Sevgiden,sevgisizlikten mahrum zavallılar utansın...
Alt 06-05-2008, 09:56 AM   #39
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

selinim is on a distinguished road

siz birbirinize olan sevginizden emin olmalısınız bence. bu konuşmamazlık görüşmeleri zoraki gitmeler bence sizin birbirinize karşı sevginiz kalmamış.

sakın kendine yüklenme ve güçlü ol. eğer gerçekten seviyosan bu durumun üstesinden gelmek için savaş. eğer nişanlında seni seviyosa seni kaybetmemek için sana bu şansı verecektir. güçlü olmalısın

Konu Gülüm tarafından (06-05-2008 Saat 11:24 AM ) değiştirilmiştir..
selinim isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-05-2008, 11:30 AM   #40
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

selinim is on a distinguished road

kendini üzmemeli ve sabırlı olmasılısın sevdiğin için savaşmalı onu tekrar kazanmak için uğraşmalısın ama sevginden eminsen .
eğer oda seni gerçekten seviyosa sana bu şansı verecektir.
selinim isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:18 AM .