![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Tiyatro forumu içinde "Suna Pekuysal öldü!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Geçtiğimiz perşembe akşamı evinde düşerek kalça kemiğini kıran 75 yaşındaki ünlü tiyatro sanatcısı Suna Pekuysal hayatını kaybetti. Türk Tiyatrosuna çok emeği geçmiş Tiyatronun duayenlerinden biriydi Allah rahmet eylesin.... Yakınlarına başsağlığı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Suna Pekuysal öldü! Geçtiğimiz perşembe akşamı evinde düşerek kalça kemiğini kıran 75 yaşındaki ünlü tiyatro sanatcısı Suna Pekuysal hayatını kaybetti. Türk Tiyatrosuna çok emeği geçmiş Tiyatronun duayenlerinden biriydi Allah rahmet eylesin.... Yakınlarına başsağlığı diliyorum
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Suna Pekuysal öldü! ayyy çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin ama böyle işte herkes sırasını bekliyor iyi bir insandı rabbim günahlarını affetsin..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #3 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Suna Pekuysal öldü! Rabb'im Rahmetiyle muamele eylesin inşaallah...Yakınlarına sabır diliyorum.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Suna Pekuysal öldü! Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Çok tatlı kadındı....
__________________ |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Suna Pekuysal öldü! Allah rahmet eylesin cidden çok üzüldüm türk tiyatro ve sinemasının doğayenlerindendi.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Suna Pekuysal öldü! cok sevdigim saygi duydugum tiyatroda buyuk emegi olan biriydi..allah rahmet eylesin uzuldum...hayat iste bi yerde dogumlar bi yerde olumler....
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |