![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Tiyatro forumu içinde "amatör skeç yazarı aranıyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhabalar... ben edirneden suphi sizden muhşem skeçlerinizi bana yollamanızı bekliyorum gönderirseniz çok mutlu olurum skeçleriniz en iyi şekilde uygulanacaktır bundan hiç süpheniz olmasın msnim suphi2622@hotmail.com bekliyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | amatör skeç yazarı aranıyor merhabalar... ben edirneden suphi sizden muhşem skeçlerinizi bana yollamanızı bekliyorum gönderirseniz çok mutlu olurum skeçleriniz en iyi şekilde uygulanacaktır bundan hiç süpheniz olmasın msnim suphi2622@hotmail.com bekliyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: amatör skeç yazarı aranıyor Merhaba Suphi arkadasım bende tiyatroyla ilgileniyorum ancak skeç yazmaya yeni başladım.Ne tür konularda skeç istediğini yazarsan sana yardıcı olmaya çalışırım.Ayrıca bu skeçleri nasıl değerlendireceksin onuda yazarsan sevinirim.Teşekkür ederim.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |