![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Tiyatro forumu içinde "Böylesi Görülmedi... Halit Akçatepe Beylikdüzü Akademi Center'da" başlıklı konu görüntüleniyor, "İSTANBUL GÖKKUŞAĞI TİYATROSU BEYLİKDÜZÜ AKADEMİ CENTER KÜLTÜR MERKEZİNDE 15-16 ŞUBATTA MEDYA KOMEDYA ADLI OYUNUMUZ SAAT:20:00'da HALİT AKÇATEPE OSMAN CAVCI METİN YILDIRIM BAŞROLLERİNİ PAYLAŞTIĞI VE EKİBİYLE BİRLİKTE BOL KAHKALI KABARE OYUNUMUZA ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Böylesi Görülmedi... Halit Akçatepe Beylikdüzü Akademi Center'da İSTANBUL GÖKKUŞAĞI TİYATROSU BEYLİKDÜZÜ AKADEMİ CENTER KÜLTÜR MERKEZİNDE 15-16 ŞUBATTA MEDYA KOMEDYA ADLI OYUNUMUZ SAAT:20:00'da HALİT AKÇATEPE OSMAN CAVCI METİN YILDIRIM BAŞROLLERİNİ PAYLAŞTIĞI VE EKİBİYLE BİRLİKTE BOL KAHKALI KABARE OYUNUMUZA BEKLİYORUZ..! Adres: Beylikdüzü Tatilya migrosun arka tarafında AKADEMİ CENTER AVM Kültür Merkezi Gişe Tel : 0212 853 69 22 |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Böylesi Görülmedi... Halit Akçatepe Beylikdüzü Akademi Center'da Geçen hafta İstanbul'a gidecektim ama işlerim sebebiyle bu hafta sonuna kaldı . Gider gitmez muhakkak , ustaların oyununu izleyeceğim. Siz de sitemize hoş geldiniz :) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Teşekkür ederim...! MERHABALAR TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE MUTLAKA BEKLERİM.... SİTENİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BÖYLE Bİ PAYLAŞIM AÇTIĞINIZ İÇİN KOLAY GELSİN GÖRÜŞMEK ÜZERE Hakan AYSEL ha_aysel@hotmail.com |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Teşekkür ederim...! Hatta geldiğimde bir de çekim yapmak isterim Halit Bey ile :) Size de kolay gelsin , hoş klaınız . İyi forumlar diliyorum. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Yine Sizlerleyiz....Halit Akçatepe Beylikdüzü Akademi Center'da 22 - 29 şubat Halit Akçatepe Beylikdüzü Akademia Center'da "medya Komedya" Ve Ekibi Ile Tekrar Sizleri Güldürmek Için Sahne Alıyorlar....... şimdiden Yerinizi Ayırtın ..... Gişe Tel : 0212 853 69 22 |
| | |
| | |