![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Kitap Tanıtımları, E-Box forumu içinde "Bilgisayar Ders kitapları" başlıklı konu görüntüleniyor, "1.Bilgisayar Teknolojisine Giriş.doc 2.Network Eğitim Notları.doc 3.Network+.doc 4.Networkmimarisi.doc 5.TCPIP.doc 6.TCP-IP ye Genel Bir Bakış.doc 7.IPSubnetting.doc 8.UTP Kablo Nasıl Yapılır (Resimli Anlatım).doc 9.Adım Adım Windows 2000 Server Kurulumu (Resimli Anlatım).doc 10.Active ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Rep Gücü: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bilgisayar Ders kitapları 1.Bilgisayar Teknolojisine Giriş.doc 2.Network Eğitim Notları.doc 3.Network+.doc 4.Networkmimarisi.doc 5.TCPIP.doc 6.TCP-IP ye Genel Bir Bakış.doc 7.IPSubnetting.doc 8.UTP Kablo Nasıl Yapılır (Resimli Anlatım).doc 9.Adım Adım Windows 2000 Server Kurulumu (Resimli Anlatım).doc 10.Active Directiory ve Dns yapılandırılması.doc 11..DHCP Kurulumu (Resimli Anlatım).doc 12.GPMC.doc 13.Windows 2000 Server DNS Kurulumu (Resimli Anlatım).doc 14.Windows 2000 User Accounts.doc 15.Windows 2000 DFS (Resimli Anlatım).doc 16.Windows 2000 Server RİS (Resimli Anlatım).doc 17.Windows 2000’de Network Aktivitelerinin İzlenmesi-kitap.doc 18.VPN (Resimli Anlatım).doc 19.WINDOWS 2000 Veri Güvenliği (Resimli Anlatım).doc 20.WİNS Kurulumu (Resimli Anlatım).doc 21.Volume Shadow Copy(Resimli Anlatım).doc 22.IPSec.doc 23.System Update Service --SUS-- (Resimli Anlatım).doc 24.Internet Protocol Security(ıpsec) (Resimli Anlatım).doc 25.MS-DOS Komutları.doc 26.55 Soru ve Cevap.doc 27.CCNA.doc 28.turkce_cisco_notlari.doc 29.2272.doc(mcse eğitimlerindeki ilk kitap olan 2272 nin türkçesidir.) downloads |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayar Ders kitapları Bilgisayar Ders Kitaplarına devam 1.worl eğitimi ve soru bankası 2.windows eğitimi ve xp işletim sistemi sınav soruları 3.power point eğitimi 4.outlok expres eğitimi 5.office dersleri 6.internet dersleri ve sunumları 7. exel dersleri, soru bankası, eğitim proğramı(exe),kurs notları 8.dreamveawer dersleri(web tasarım) 9.bilgisayar soruları ve cevapları 10.axes eğitimi 11.photoshop dersleri downloads
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Bilgisayar Ders kitapları Tskler emeginize sağlık ancak link kırık tekrar düzeltebilir misiniz? |
| | |