![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Kitap Tanıtımları, E-Box forumu içinde "Kitap Top10 Listeniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çok beğendiğiniz kendinizce sıraladığınız bıkmadan usanmadan defalarca okuduğunuz kitaplarınız vardır elbet Hadi bakalım herkes top10 listesini yazsın bizde fikir edinelim...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok beğendiğiniz kendinizce sıraladığınız bıkmadan usanmadan defalarca okuduğunuz kitaplarınız vardır elbet ![]() Hadi bakalım herkes top10 listesini yazsın bizde fikir edinelim.
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kitap Top10 Listeniz? Benim çok özel top 5 im... 1-Ezilenlerin Pedogojisi....Paolo Freire 2-Uygarlık Tarihi...Server Tanilli (laf aramızda hala okuyorum) 3-Bernarda Alba nın Evi...Federiko garcia Lorca... 4-Korkudan Korkmak...Aziz Nesin.. 5-Dönüşüm.... Franz Kafka.... Daha çok sayılabilir aslında fakat kesinlikle sürekli bıkmadan okuyacağım kitaplar bunlar benim için.... Ayrıca teşekkürler...sevgili "dogangüneş"... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kitap Top10 Listeniz? 1-Suç ve Ceza-dostoyevski 2-ölüm çığlığı-Agatha CHRISTIE (bi çok kitabı) 3-şu çılgın türkler-Turgut Özakman 4-kadının adı yok-Duygu Asena 5-Angela’nın Külleri-Frank MCCOURT 6-Stephen King-Tepki valla doğangüneş daha varda aklıma gelmiyo...:))
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kitap Top10 Listeniz? Alıntı:
Bıkmadan usanmadan devamlı okuyorum,cünkü bir okumaya anlamıyorum:)
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kitap Top10 Listeniz? 1-Prof.Dr. Üstün Dökmen (Küçük Şeyler) 2-Adrian Berry ( Bilimin Arka Yüzü 3-Prof.Dr.Herbert N.Casson ( İnsan Yönetme Sanatı 4-Cosmopolitan Yayınları (İnsanları Tanıma 5-Muhammed Bozdağ ( Düşün ve Başar 6-İnci Aral ( Taş ve Ten ( Roman ) 7-Mustafa Turan ( Destanlaşan Çanakkale 8-Ümit Yaşar Oğuzcan ( ŞİİR Denizi 9-Lord KINROSS ( ATATÜRK Bir Milletin Yeniden Doğuşu Lord KINROSS ( ATATÜRK Bir Milletin Yeniden Doğuşu kitabı çok sürükleyici bir kitap. Gerçek belgelere dayanılarak yazışmış. Telgrafların bile orjinalini kitaba koymuşlar. Baştan sona milli mücadeleyi anlatıyor.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Kitap Top10 Listeniz? |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Kitap Top10 Listeniz? Angelanın Külleri simyacı orhan veli kanık şiir kitabı gecekondu(muzaffer izgü) |
| | |
| | #8 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kitap Top10 Listeniz? Bediüzzaman Said Nursi - Risale-i Nur Külliyatı Necip Fazıl Kısakürek - Bütün Kitapları ( Ama ''Çile'' eserinin hayatımda önemli bir yeri var.) Mehmet Akif Ersoy - Safahat Murat Başaran - Sevmek Ölmekle Başlar Reşat Nuri Güntekin - Harabelerin Çiçeği (Yazarın ismini hatırlayamadım) - Hiroşimanın Çiçekleri (Çok etkilenmiştim bu kitaptan) Yavuz Bülent Bakiler - Yalnızlık Agatha Crihste - Bütün Kitapları Şimdilik bu kadar :))) Doğangüneş çok teşekkürler konu için...
__________________ |
| | |
| | |