![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Kitap Tanıtımları, E-Box forumu içinde "Babylon fULL" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ingilizce Turkce ceviri programı Babylon 6.0 Full 1:) Trial olan Babylon programını kuruyorsunuz,Pc nizde sag alt kosedeki babylon iconuna sag tıklayıp EXİT deyip cıkıyorsunuz Patc yuklerken Hem internete baglı olmamanız ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Babylon fULL Ingilizce Turkce ceviri programı Babylon 6.0 Full 1:) Trial olan Babylon programını kuruyorsunuz,Pc nizde sag alt kosedeki babylon iconuna sag tıklayıp EXİT deyip cıkıyorsunuz Patc yuklerken Hem internete baglı olmamanız lazım hemde programın aktif olmaması lazım 2:) Patch dosyasını alıp c/program files/babylon klasorunun icine yukluyorsunuz ve patch calıstırıyorsunuz 3:) patch ok dedikten sonra ordan cikip masa ustunde programi aciyosunuz programin sol ust kosesinde options a tikliyosunuz sonra configuration tıklıyorsunuz sonra connection tıklıyorsunuz sonra connect through proxy i isaretliyosunuz sonra tam altinda proxy server yaziyo oraya 123 yaziyosunuz en altada prompt before automatic content updates i sectikten sonra ok diyiyosunuz DOWNLOADS DOWNLOADS-2 Babylon Pro 6.0.0.20 Inc ALL Premium Content DOWNLOADS +CRACK BİRARADA |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | şifreyi bulamadım abi çok güzel vermişsin de abi ben bu rar dosyasının şifresini bulamadım.şifreyi hatırlatırsan sevinirim ellerine sağlık |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | abi aldım allah razı olsun emeğin için |
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | ya bunu kurmasına kurduk emme umarım 1 ay sona yine devre dışı kalmaz yinede helal olsun teşekkürler kardeş....... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | babylon 6.0 crack arkadaslar babylon 6.0 ın crack dosyasını nasıl bulabilirim? buradaki crack dosyası silinmiş |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | cok guzel program tesekkurler |
| | |
| | #7 |
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | TeŞekkÜrler Ellerine sağlık ancak ben crack dosyasını başka yerden indirdim. |
| | |
| | #8 |
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | kardeş teşekkürler yalnız crack dosyası silinmiş tekrar yüklerseniz seviniriz. |
| | |
| | #9 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 25660 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Indirdigin crack dosyasını buraya yukleseydin de Diger arkadaslarda faydalansaydı olmazmıydı?
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #10 |
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Ben yeni üyeyim nasıl yükleneceğini bilmiyorum.Yardımcı olursanız size gönderebilirim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |