![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Kitap Tanıtımları, E-Box forumu içinde "kitaplar" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar ben yakın tarih diyorum. ankete katılan herkese tşk...."
| Anketimiz: Hangi tür kitaplar okumayı seversiniz? | |||
| Yakın Tarih | | 3 | 18,75% |
| Bilim-Kurgu | | 2 | 12,50% |
| Roman | | 5 | 31,25% |
| Dini | | 2 | 12,50% |
| Şiir | | 0 | 0% |
| Deneme | | 1 | 6,25% |
| Makale | | 1 | 6,25% |
| Anı | | 0 | 0% |
| Diğer | | 2 | 12,50% |
| Katılımcı sayısı: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | kitaplar arkadaşlar ben yakın tarih diyorum. ankete katılan herkese tşk.
__________________ Sevdamızın; Adı:Berrak, Sonu:Toprak, Dönen:Alçak, Olsun. Konu sasdo tarafından (12-06-2007 Saat 04:54 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: kitaplar bilim kurgu hariç hepsini okurum ama benim için öncelikli olan romanlar tabi :smile: |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: kitaplar arkadaşlar bilim-kurgu ya olan antipatik yaklaşımınız beni meraklandırdı.neden bilim-kurgu hariç
__________________ Sevdamızın; Adı:Berrak, Sonu:Toprak, Dönen:Alçak, Olsun. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: kitaplar gayet mantıklı.bende sevmem bilim-kurguyu ama okurum mecbur kalınca.
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: kitaplar kesimlikle sana katılıyorum impexcim adı gibi bilim kurgu dediğin gibi bunları sinamada izlemek daha güzel okurken insana hiç bir zevk vermiyo |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kitaplar sana katılıyorum ama ben hiç mecbur kalacağımı sanmıyorum.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: kitaplar evet haklısın onairci ama ne bilim kitap okuma iştahım kabarınca geçmesn diye en yakında ne varsa(bilim-kurgu) okuyom.
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: kitaplar Bak o zaman sana bir önerim olsun Sasdo. Her zaman yanında bir kitap taşı olmadı bir küçük el kitabı taşı. Kırtasiyelerde el kitapcıkları var 1 YTL al eve 20 tane ve gezmeye giderke , otobüse binerken vesaire aç oku. Ufkunu genişletmek , Türkçeni geliştirmek açısından edebi yapıtlar oku. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |