![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Kitap Tanıtımları, E-Box forumu içinde "kitaplar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben yakın tarih yazdım ama, DİNİ seçeneğini açıkcası anlayamadım? Ne demek, dini konulu eserler derseniz, roman, makale, şiir, tarih hepsi uyar ve bence o seçeneklerin içinde olmamalı. Beni okuyanların din ..."
| Anketimiz: Hangi tür kitaplar okumayı seversiniz? | |||
| Yakın Tarih | | 3 | 18,75% |
| Bilim-Kurgu | | 2 | 12,50% |
| Roman | | 5 | 31,25% |
| Dini | | 2 | 12,50% |
| Şiir | | 0 | 0% |
| Deneme | | 1 | 6,25% |
| Makale | | 1 | 6,25% |
| Anı | | 0 | 0% |
| Diğer | | 2 | 12,50% |
| Katılımcı sayısı: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kitaplar Ben yakın tarih yazdım ama, DİNİ seçeneğini açıkcası anlayamadım? Ne demek, dini konulu eserler derseniz, roman, makale, şiir, tarih hepsi uyar ve bence o seçeneklerin içinde olmamalı. Beni okuyanların din konusundaki düşüncemi az çok hissetmiştir aslında ama sanki karşı gibide algılanmasın görüşüm. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kitaplar Alıntı:
eee sende çok edebi eserler okuduğuna göre döktür bakalım bir iki dize bize edebi tarafından:))
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... | |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: kitaplar Okumakla Şair olunmuyor Çitlembik Kardeşim... Keşke olunabilseydi :) Ben Edebi yazılar yazacak kadar geniş bir ufka maalesef ki sahip değilim. Ne demiş Şair Bırak dizeler kendince raks etsin Müdahil olma ortamı bozmasın o çirkin sesin Şair : İmpex |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |