![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "Merhaba ve yazdığım bir hikaye" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar , Yeni üye oldum. Yazdığım ilk hikayemi yayınlamak için aşağıda linkini verdiğim bir blog yaptım. Atilla Gürel Hikaye aslında bir bilimkurgu hikayesi. Bilimkurguyu yakından tanımayanlar için bu kavram daha ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Merhaba ve yazdığım bir hikaye Arkadaşlar , Yeni üye oldum. Yazdığım ilk hikayemi yayınlamak için aşağıda linkini verdiğim bir blog yaptım. Atilla Gürel Hikaye aslında bir bilimkurgu hikayesi. Bilimkurguyu yakından tanımayanlar için bu kavram daha çok savaşan uzay gemilerini, ışın kılıçlarını, dünyayı istila eden uzaylıları ya da insana baş kaldıran robotları vs yi çağrıştırıyor çoğunlukla. Tabii ucuzluğa kaçmadan iyi işlenirlerse bunlar da malzeme olabilir ama bilimkurgu bu olmak zorunda değil. Bu hikayede de bunlardan hiçbiri yok. Yorumlarınızı beklerim. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba ve yazdığım bir hikaye Öncelikle hoşgeldiniz . İthaki yayınlarına itap eden bir tazı var bence yazdığınızın ve bence değerlendirmelisiniz. Başarılar diliyorum ve iyi forumlar :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |