![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "Ne Kalacak?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Elinde ne mi kalacak : Et bile kalmayacak!!! alıntı N-F-K.Com - Necip Fazıl Kısakürek..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Kalacak?
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Kalacak? Ne ki şimdi bu ? Karakter sınırından dolayı doldurdum. Sorum basit ne ki şimdi bu ? |
| | |
| | #4 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Kalacak? Alıntı:
Hiçbirşeyine güvenme... Hiçbirşey senin değil... Hiçbirşeyin seninle öte aleme gelmeyecek... HERŞEY MÜLKÜN SAHİBİ OLAN ALLAH'IN...demek... Anlatabilmişimdir inşaallah...:Entusiasmado:
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Kalacak? Hımm O yüzden ben diyorum ki bu gün sahip olduklarınızın kıymetini bilin bir daha olmayacak bu güzel yaşamı güzel güzel yaşayın.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 326 Rep: 32494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Kalacak? :Entusiasmado: Alıntı:
![]() :Entusiasmado:Ne denilebilinir ki başka..... İyi ki varsın........... | |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Kalacak? Ne güzel söylediniz...Kıymet bilmek gerekiyor...Verilenler şükrünü eda etmek gerekiyor.Bize verilenlerin ''emanet'' verildiğini bilmek gerekiyor.Emaneti layıkıyla muhafaza etmek gerekiyor.
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #8 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Kalacak? Bende bişeyler ekliyim müsade ederseniz ewet hiç birşey bizim değil sadece bize verilen emanetlerin bekçisiyiz artı ne olur kalp kırmayalım çümkü bir kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir onun için arkadaşlıklarımızda ve dostluklarımızda bu ince ve hassas çizgiyi korumaya özen göstermemiz umudu ve dilegiyle tşk ederim rabia ali beyin de dediği gibi iyiki varsın ve bize çok güzel şeyler sunduğun için bi kez daha tşk ederim kardeşim
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Kalacak? Yanlız ben aynı çizgide olduğumuzu sanmıyorum. Fikirlerinize saygı duyarım. Ama ben bu hayatı emanet görmüyorum. Dolu dolu yaşamak gerekliliğine inanırım ve bu hayatı emanet görerek kısıtlamalara gitmem. Olaya tasavvufi bir yaklaşım içinde değilim. Yaşa ve öl. Affınıza sığınarak.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Kalacak? Alıntı:
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |