![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "Söz..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Tarafsız diye bir kelime yoktur. Hakikatin taraflısı olmaya “tarafsızlık” diyoruz . (N-F-K)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 307 Rep: 30553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Söz... Tarafsız diye bir kelime yoktur. Hakikatin taraflısı olmaya “tarafsızlık” diyoruz. (N-F-K)
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #6 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 307 Rep: 30553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Söz... Allah için olamayacaksak olmanın hiçbir anlamı yoktur; öylesi anlamsız bir mevcûdiyettir.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Söz... Taraftarlık hele de kayıtsız şartsız taraftarlık bana saçma geliyor nedense... İnsan yeri geldiğinde en sevdikleri haksızlık yaptığında bile haklı düşünceden yana tavır almalıdır. Ben doğru neyse onun tarafındayım. Tabi doğru kişilere göre değişebiliyor. Yani benim doğrum karşıdaki insanın doğrusu olmayabiliyor. O zamanda mümkün olduğu kadar olaylara objektif yaklaşmak gerekiyor...
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 82 Rep: 8110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Söz... kimsenin dogrusu kimseye uymaz elbet de ve herkesin fikri herkese gore sabittir..onemli olan tarafin tarafsiz yonunden bakip izlemektir...meseleye tarafsiz bakmak taraf tutmak degil ,bakilan tarafa saygi duymaktir...hepimiz ayni kefenin icine sigamayiz ve sigmamiz gerekiyorsa da kefenin icine fikirlerimiz tersde olsa birlik olup girmeliyiz.. bizi ayni kefenin icine koyanlar bu durumda tarafsizdir..bu durumda tarafsiz olmak taraf tutmakmidir?
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 93 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Söz... Her söylediğin DOĞRU olmalı, fakat her doğruyu söylemek DOĞRU değildir. Her söylediğin HAK olmalı fakat , her hakkı söylemeye hakkın yoktur. Zira senin gibi, niyeti halis olmayanlar, bazan nasihatı damarlara dokundurur aksul amel yapar. |
| | |
| | |