![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "Söz..." başlıklı konu görüntüleniyor, "" Günümüzün sorunu artık ne olduğumuzu keşfetmek değil, olduğumuz şeyi reddetmektir ." Michel Foucault..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 550 Rep: 54729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Söz... "Günümüzün sorunu artık ne olduğumuzu keşfetmek değil, olduğumuz şeyi reddetmektir." Michel Foucault
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #15 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 550 Rep: 54729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Söz... Bİlİyormusunuz ? Benim Eserlerime Avrupalilar Neden Ahlaksiz Dİyorlar? ÇÜnkÜ Onlarin Ahlakini OlduĞu Gİbİ Ortaya Koyuyorum.. Oscar Wild
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 550 Rep: 54729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Söz... ''Akıllı bir kafa daima,ona haksız olduğunu ispatlamaya kalkan üç budala bulur.''
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() | Cevap: Söz... ali bey rorumlariniz icin tesekürler güzel yorumlar yapiyorsunuz .ama cogu kelimelerin anlamini bilmiyorum sözlükte aramakta uzun suruyor lutven yorumlarinizi yeni türkceye göre yaparsaniz memnun olurum sagilarimla. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |