FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Edebiyat

Kuantum Düşünce Tekniğinin Özü:Türk Yaşam Felsefesi

Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "Kuantum Düşünce Tekniğinin Özü:Türk Yaşam Felsefesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kuantum Düşünce Tekniğinin Özü:Türk Yaşam Felsefesi (Eklenme tarihi:28.06.2008) KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ: BİR TÜRK DÜNYA’YA BEDELDİR… Kuantum sıçrama, Kuantum düşünce teknikleri için, internette konuyla ilgili verilen bilgileri yeterli bulmadım. YA SİZ? ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-06-2008, 09:06 PM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

ahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isim

(Eklenme tarihi:28.06.2008)

KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ: BİR TÜRK DÜNYA’YA BEDELDİR…
Kuantum sıçrama, Kuantum düşünce teknikleri için, internette konuyla ilgili verilen bilgileri yeterli bulmadım. YA SİZ? 1970’li yıllardan beri Amerika ve İsviçre de Kuantum yaşam felsefesi üzerinde çalışmalarım oldu. 1989’dan itibaren Türkiye’de Türk kültürünün özünde var olan pozitif yaşam felsefesi ile yoğruldum. Yurt dışındaki öğrencilerimle, siz vatan gençlerini birlikte düşündüğümde onlara bin, yüz bin kat daha değerlisiniz ve yüreklisiniz. Bizde ruh var. Mayamız güçlü, duygusalız. Duygusal zekânın neler yapabileceğinin farkında olsak, hatta birimizin bile DÜNYAYA BEDEL olabileceğimizi anlarız. . ATATÜRK neden “BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.”dedi? İşte size ev ödevi araştırın. Eminim duygusal zekânın ne olduğunu, nasıl kullanıldığını, kimlerin kullanabildiğini ve neler yapılabildiğini algılamaya başlayacaksınız...
KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ’NİN alt sınıflandırılmalarında olan birçok konu başlığı, sanki başlı başına bir teknikmiş gibi gösteriliyor. Aslında hepsi bir bütünün parçalarıdır. Buna bir örnek verelim isterseniz: Mesela bir meyve düşünün. NAR diyelim... İçinde binlerce çekirdeği var. Manava gittiğimizde: Affedersin manav amca bana bir kilo nar tanesi verebilir misiniz? Der misiniz? Manavın şüpheci bakışlarına kim bilir yüzde kaç kişi maruz kalırdı? Hızlı düşünenler kısaltmalarımı algılıyorlardır...
Var olan beyin kapasitemizin yüzde kaçını kullanma hakkına sahip olabileceğimizi, size daha sonra anlatmak isterim. Hoşça kalın. Saygılarımla.
Kuantum Düşünce Grubu Kurucusu, Başkanı: Ahmet Nuray.
ahmetnuray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links

Etiketler
dusunce, kuantum, kuantum sicrama, teknikleri icin

Seçenekler
Stil