![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "Seviyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Seviyorum .. Gün doğarken güneşin o tombul kırmızı halinin nasıl da ihtişamlı bir şekilde yükseldiğini görmeyi.. Seviyorum .. Daralıp bunaldığımda bir ağacın dibinde, yaprakların gölgesinde, toprağın üzerinde sızılarımı dindirmeyi.. Seviyorum ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seviyorum Seviyorum.. Gün doğarken güneşin o tombul kırmızı halinin nasıl da ihtişamlı bir şekilde yükseldiğini görmeyi.. Seviyorum.. Daralıp bunaldığımda bir ağacın dibinde, yaprakların gölgesinde, toprağın üzerinde sızılarımı dindirmeyi.. Seviyorum.. En çaresiz olduğumu sandığım anda, ne büyük çarelerle donatılmış olduğumu fark etmeyi.. Seviyorum.. Su gibi dingin olup sabrı ve şükrü hissetmeyi.. Seviyorum.. İnce ince işlenmiş desenleri, nakışları, dünyanın inceliklerini.. Seviyorum.. Çiçekleri, pembeyi, kelebekleri, bulutları.. Rabbimin yarattığı, "OL" deyip oldurduğu şeyleri.. Çok şükür ki Rabbim, sevmeyi sevdirdin bizlere.. Sevmeyi seviyorum.. alıntı
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 96 Rep: 9446 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seviyorum Alıntı:
Bende seni seviyorum kardeşim... RABBİM'iz için.''' Sevmek: Kainatın sebebi vucudu'dur '' der ...R.N.K | |
| | |
| | #3 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seviyorum Bil mukabele kardeşim...Ben de kardeşimi seviyorum,Allah için...
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |