FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Edebiyat

O Gün...

Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "O Gün..." başlıklı konu görüntüleniyor, "kaybettigimi anlarsan seni bir gün,o günü kara gün ilan et.bırak çılgın atlarını duygularının o gün vur martılarını sevdanın,martının balığa aşık olmadığını ilan et,o gün yık diktiğin işaret duvarlarını kaf dağının ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-06-2008, 09:04 AM   #1
1. şiir yarışması birincisi

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 4
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor
O Gün...

kaybettigimi anlarsan seni bir gün,o günü kara gün ilan et.bırak çılgın atlarını duygularının o gün vur martılarını sevdanın,martının balığa aşık olmadığını ilan et,o gün yık diktiğin işaret duvarlarını kaf dağının
özgür bırak ürkek ceylanlarını el değmemiş obaların,o gün sök yüreğinden yüreğimi,çek al göz bebeklerimden ıslak bakışlarını,çek al ifade edemediklerini
çek al.kapa gözbebeklerime dair yollarını aşkın,kapa tüm yollarını yüreğimin, sana açılan,ki sen diye birileri giremesin sana aitlerime,Tarikları sil göklerinden,sil çoban yıldızlarını,sensiz uğrasın istemem öksüz bıraktıkların
sensiz uğrasın istemem.göz bebeklerime seni yazdım,kırıklarına sen işlendin yüreğimin,mahrem sabahlarıma sen ışıldadın,senden önce keşfedilmedi adnlarım
sen gülü oldun gönül bahçemin,sen kardeleni...şimdi terk mi edeceksin sana aitlerimi,viran bırakacağın tek şehri mi olsun istersin,harap bırakacağın.
Ustası sen iken bu sırça köşkün,Kubbesinde sen otururken içimdeki mabedin
Seninle şen iken bu deli gönül,Sensiz harabeye döner sırça sarayım,Yıkılır mabedleri.Sen yoksan eğer, olmayacaktır tek kerpici.El değmeyecektir bir daha duvarlarıma,Gözler bakamayacaktır derinden.ey can-ı canan.................

alıntı
Sponsored Links
Alt 23-06-2008, 10:17 AM   #2
Aktif Uye

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor
aliÖZDEMİR - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: O Gün...

Ey Üstad!!!!!
Mecazi aşıkların aşk nağmeleri olan divanlarını sıktım......
Feryatkarane Birer elem damlar demiştin...
El hak aynen dediğin gibi gördüm....

Emeğine sağlık kardeşim....
aliÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:31 AM .