![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "Doğru Söze Ne Denir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "İDEOLOJİLERİNİZE HİZMET ETMEK İÇİN ÇIRPINDIĞINIZ KADAR DEVLETİNİZE VE MİLLETİNİZE HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞSAYDINIZ ANADOLU DÜNYANIN MERKEZİ, TÜRKİYE DÜNYANIN EN BÜYÜK GÜCÜ OLURDU ! alıntı Doğru söze ne denir...?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğru Söze Ne Denir? İDEOLOJİLERİNİZE HİZMET ETMEK İÇİN ÇIRPINDIĞINIZ KADAR DEVLETİNİZE VE MİLLETİNİZE HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞSAYDINIZ ANADOLU DÜNYANIN MERKEZİ, TÜRKİYE DÜNYANIN EN BÜYÜK GÜCÜ OLURDU! alıntı Doğru söze ne denir...?
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğru Söze Ne Denir? Alıntı:
Ben doğru söze haklısınız derim...
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #5 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğru Söze Ne Denir? Kendi kendimizin altında kalmamalıyız ki cemiyetin üstüne çıkalım. (N-F-K) İnsan başiyle fare kafasını birbirinden ayıran tek hassa, fikir öfkesidir. (N-F-K) Mâna bozulunca, madde kabiliyetinin ve körükörüne atılganlığın hiçbir kıymeti kalmıyor. (N-F-K)
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğru Söze Ne Denir? çok güzel bi söz sölemişsin doğru söze ne hacet |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğru Söze Ne Denir? Kişiler doğru olunca sözler de doğru oluyor haliyle...:)
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 233 Rep: 23092 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğru Söze Ne Denir? soz cok dogru dikkat ediyorum da forumlar sirf ideolojiler kayniyor .herkesin tuttugu bir adami var. Yapici uretici bir dusunce de uretilmiyor. Hep bir hayal dunyasi bilimden projeden yoksunuz , Hep ekleme yapistirma kulturune sahipiz.kendimiz kendi fikrimiz yok. baskalarinin fikirleri. icimizdeki de baskasinin fikirleri. bizi kim yetistirdiyse onun fikirleri. Kendi fikrimiz yok gibi. hatta konusmaktan korkuyoruz. kesip yapistiriyoruz ki. hicbir sorumluluk almamak icin. kimse kendinden emin degil. rahatsiz bile olmuyoruz kendimizden kendi dusunceleriniz bilim adina olsa cok ileri gideriz gibime geliyor. en eksik tarafimiz bu. kendi dusuncelerimiz sanki yok.baskalarinin dusuncelerini oldugu gibi kabul ediyoruz. etmiyorum kardesim. ben etmiyorum benim de beynim var dusunebiliyorum . gozum var gormesini biliyorum, o yuzden kotuyum. herkesin gitmedigi yoldan gitmeyi severim. hicbir ideolojiyi sevmemek ayip mi . sadece iyi taraflarini gormesini de bilirim ben , etkilenmedigim surece. Normal dusunmek icin kutup olmak zorunda degilim. |
| | |
| | #9 | ||
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğru Söze Ne Denir? Alıntı:
Alıntı:
Ben de öyle ve çok güzel bir yorum...
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | ||
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 352 Rep: 34863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğru Söze Ne Denir? Çok doğru en doğru denir.Teşekkürler RABİA
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |