![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "Gül Bülbül,Bülbül Gül !" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gül Bülbül, Bülbül Gül! Gül bülbüle demiş, gel beraber bir gül dükkanı açalım. Bülbül demiş, ben ne yapacağım? Gül demiş, senin güzel sesin vardır, güzel nağmelerinle gülümüze güller katalım . ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gül Bülbül,Bülbül Gül ! Gül Bülbül, Bülbül Gül! Gül bülbüle demiş, gel beraber bir gül dükkanı açalım. Bülbül demiş, ben ne yapacağım? Gül demiş, senin güzel sesin vardır, güzel nağmelerinle gülümüze güller katalım. Bülbül demiş, ben zamanın birinde herhalde çok soğuk su içtim ki, ses tellerimi aldılar. Gül demiş, olsun, senin sesin bu haliyle de güzeldir. Tamam demiş bülbül. Kabul etmiş ortak olmayı. Gül ile Bülbül gül gibilermiş. Gül ile Bülbül birbirlerinden ayrılmaz olmuşlar. Gülün dikeni Bülbülü, Bülbülün pisliği Gülü rahatsız etmiyormuş. Bülbül Gülü susuz bırakmamak için gagasında taşıdığı sular ile gülü sulamış. Gül Bülbüle yuva olmuş. Gün gelmiş, devran dönmüş, Gül demiş, Bülbül, sen beni sulayamıyorsun. Kurumaya başladım ben. Elimden gelen bu, Gül, demiş Bülbül. Olsun bana yetmiyor getirdiğin su Bülbül, demiş Gül. Bülbül demiş, sana bir Fil lazım. Sana bol bol su getirebilir o. Fakat Fil hem zararlıdır, etrafını saçar döker, hem o suyu sadece sana değil çoklarına sunar. Benim getirdiğim su sadece senin içindir, özel bir sudur. Gül demiş, Bülbül! Sen git, az su isteyen bir Gül bul. Bülbül demiş; Gül, Gül, Gül. Gül alıntı
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gül Bülbül,Bülbül Gül ! Çok güzel RABİA emeğine sağlık.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 96 Rep: 9446 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gül Bülbül,Bülbül Gül ! Benim getirdiğim su sadece senin içindir, özel bir sudur. Gül demiş, Bülbül! Sen git, az su isteyen bir Gül bul. Bülbül demiş; Gül, Gül, Gül. Gül Emeğine sağlık kardeşim..... Sen... Ey !!!! Gül kardeşim Hep Gül.... gül. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gül Bülbül,Bülbül Gül ! Teşekkür ederim,Gülüm. Keşke her sevgili bülbül gibi olabilse...
__________________ |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gül Bülbül,Bülbül Gül ! Alıntı:
Sen de hep gül...Bülbül yürekli kardeşim...
__________________ | |
| | |
| | |