![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Sana Bir Çiçek Olamadım..." başlıklı konu görüntüleniyor, "'Bir vazoda ötenazi bekleyen çiçeklerin beklemelerindeyim”. Gözyaşlarımla kirlenmiş yanaklarımdan eksilen, Sevgi dokunuşlarının izlerindeyim. Ne bitmez hayaldir bu, Ne tükenmez umuttur, Beni yaşatan. Kanım çekiliyor bak damarlarımdan, Ölüyorum. Mayınların üzerinde gezmek ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sana Bir Çiçek Olamadım... 'Bir vazoda ötenazi bekleyen çiçeklerin beklemelerindeyim”. Gözyaşlarımla kirlenmiş yanaklarımdan eksilen, Sevgi dokunuşlarının izlerindeyim. Ne bitmez hayaldir bu, Ne tükenmez umuttur, Beni yaşatan. Kanım çekiliyor bak damarlarımdan, Ölüyorum. Mayınların üzerinde gezmek kadar tehlikeli seni özlemek, Serseri bir kurşuna hedef olmak kadar korunmasız. Biliyorum. Sabit bir noktaya kilitlenmiş gözlerimden fırlayan Deli bakışlarımla, Koparılmış çiçeklerin sessiz çığlıklarındayım. Çiçekler kadar güne bakamadım. Senden kalan son damlada, Sana yeniden başlayamadım. Ne yapayım sana bir çiçek olamadım... alıntı
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 352 Rep: 34863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sana Bir Çiçek Olamadım... Ne güzelmiş yazanda negüzel çiçeklerle dillendirmiş sevgiyi okuduğum engüzel şiirlerden biri RABİA emeğine sağlık:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 156 Rep: 15496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sana Bir Çiçek Olamadım... Alıntı:
emeğine sağlık.... | |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 520 Rep: 50987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sana Bir Çiçek Olamadım... Çok güzel rabiacım ellerine sağlık.Teşekkürler paylaştığın için canım
__________________ |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sana Bir Çiçek Olamadım... Çok güzel bir şiir bu "rabia", ama neden hep hüzün duyuyorum yazdıklarını okuyunca...Yoksa ben mi hüzünlüyüm bu aralar, yoksa ortak bir paydadamıyız seninle hiç olmayacağını sansak bile....ne dersin...??? |
| | |
| | #6 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sana Bir Çiçek Olamadım... Alıntı:
Hüzün ki; en ziyade yakışandır bize... Sevgili Güney, Düşüncelerimiz farklılık taşısa da duygularımız aynı diye hissediyorum...Ve hüzün,en ortak yanımız ...Ne dersiniz?
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! | |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sana Bir Çiçek Olamadım... Çok teşekkür ederim,okuayn gözlerinize sağlık...
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sana Bir Çiçek Olamadım... Alıntı:
Hüznün rengi hiç farketmiyor; ben kıpkırmızı giyiyorum hüzünlerimi ve kıpkırmızı yaşıyorum... Başka başka isimler taksak da hüznümüze hep aynıdır aslında ,Aynıdır..... renkleri farklı olsada.... Hüznümün kırmızı rengi Bir martı kanadında gönderdim sana en kırmızı en sevdalı giysilerimi...... Gönder hüznünü Rabia..Belki bir şiirle belki bir şarkıyla........Belkide bir alışkanlıkta.... | |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sana Bir Çiçek Olamadım... Şiirler,şarkılar,yazılar,kelamlar,sözler...Hepsi hüznümü taşır.Ve kalemim hep hüzün yazar benim... Ben hüznümü gönderdim,hüznün asıl sahibine...Hüzünlü ve mahzun olanların yanında olana gönderdim. Siz de gönderin,hüznünüz sahipsiz kalmasın... Benim hüznüm de kırmızı...Kan kırmızı...
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |