![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Susuyorum,beklİyorum,bİlİyorum,aĞliyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Susuyorum... Cümlelerim küsüyor yalan dünyaya Bekliyorum... Sabredenlerden olmak muradıyla Biliyorum... Acıdan geçer sana gelen yollar Ağlıyorum... Farketmeden ben bile ve farkettirmeden kimseye Kaçıyorum... Seni üzecek ne varsa uzak kalbim onlara ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 425 Rep: 42219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Susuyorum,beklİyorum,bİlİyorum,aĞliyorum Susuyorum... Cümlelerim küsüyor yalan dünyaya Bekliyorum... Sabredenlerden olmak muradıyla Biliyorum... Acıdan geçer sana gelen yollar Ağlıyorum... Farketmeden ben bile ve farkettirmeden kimseye Kaçıyorum... Seni üzecek ne varsa uzak kalbim onlara Yürüyorum.. Melekler saf tutuyor benimle Duruyorum... Huzurunda secdeye ,derdimi sana açıyorum... Seviyorum... Ve senin hoşnutluğunu diliyorum sadece Ey Rabbim ,Gözyaşlarımda umutlarımı büyüten kalbimin tek sahibi... Hoşnutluğunu diliyorum sadece... Alıntı
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |