![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "Yoksun ki...?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Şimdi düşsem,ayağım takılsa bir taşa düşsem...Kim kaldıracak beni...? Yoksun ki.. Şimdi ağlasam,kim silecek gözyaşımı,kim teskin edecek beni...? Yoksun ki... Bir şarkı söylesem,bir şiir okusam kim dinleyecek beni sabırla ...? Yoksun ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 296 Rep: 29490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yoksun ki...? Şimdi düşsem,ayağım takılsa bir taşa düşsem...Kim kaldıracak beni...? Yoksun ki.. Şimdi ağlasam,kim silecek gözyaşımı,kim teskin edecek beni...? Yoksun ki... Bir şarkı söylesem,bir şiir okusam kim dinleyecek beni sabırla ...? Yoksun ki... Senin bu kadar yokluğuna hangi varlığımla katlanacağım ben can...? Söylesene... Rabia
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yoksun ki...? yüreğine sağlık rabia bu yürekten kopmalar çok kıymetlidir bilirim
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 296 Rep: 29490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yoksun ki...? Çok teşekkür ederim,okuyan gözlerinize sağlık
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yoksun ki...? Ne guzel satirlar bunlar...Canimsin yuregine kalemine saglik...
__________________ |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 296 Rep: 29490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yoksun ki...? Sağol canım,teşekkür ederim,yüreğimden dökülüverdi işte...
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 271 Rep: 26708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yoksun ki...? Böyle sevgi dolu yürekten ancak bukadar güzel sözler çıkabilir yüreğine sağlık RABİA:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | |