![]() |
| |||||||
| Edebiyat edebiyat, türk edebiyatı, dünya edebiyatı, edebiyat türleri, edebiyat akımları, anonim halk edebiyatı, divan edebiyatı, tanzimat edebiyatı, çocuk edebiyatı, türk dili ve edebiyatı, edebiyat tarihi, aşık edebiyatı, öyküler, söyleşiler, hikayeler.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir tutam güzel söz · Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmektir. · Dostunuzu sık sık ziyaret ediniz; çünkü üzerinde yürünmeyen yollar diken ve çalılıkla kaplanır. · Akıllı adam aklını kullanır; daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır. · Hiç kimse duymak istemeyen biri kadar sağır olamaz. · Öfkeliyken konuş! Göreceksin ki pişmanlık duyacağın en güzel konuşmayı yapacaksın. · Eline diken batmadan gül toplayamazsın. · İşi çok olanların gözyaşları için vakitleri yoktur. · Güneşin doğuşunu görmek isteyenler, geceden yola çıkmalıdır. · Hayatta yapılacak en büyük hata, hata yapmaktan korkarak yaşamaktır. · Doğru söyleyip zincire vurulmak, yalan söyleyip kurtulmaktan daha iyidir. · Kaptanın ustalığı deniz dururken anlaşılmaz. · Başarılı insanlar; başarısız insanların yapmaktan hoşlanmadığı şeyleri yapma alışkanlığına sahiptir. · Hayatta bir tek başarısızlık vardır, oda denememektir. · Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuzsözleri terk etmektir. · Ne söyleyeyim diye başta düşünmek, niçin söyledim diye sonunda pişman olmaktan iyidir. · En eski ve en kısa kelimeler olan evet ve hayır, konuşulurken en çok düşünülerek harcanması gereken kelimelerdir. · Başarılı insanların mutlaka iyi bir planları ve çalışmaları, başarısız insanların da mazeretleri vardır.
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| | |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir tutam güzel söz Doğru söyleyip zincire vurulmak, yalan söyleyip kurtulmaktan daha iyidir. Bu sözü çok beğendim.Paylaşım için sağol.
__________________ Saharay'ın Paylaşımları |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir tutam güzel söz Hiç kimse duymak istemeyen biri kadar sağır olamaz. İsabetli ve güzel bir cümle hoşuma gitti!
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #4 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir tutam güzel söz Hayatta yapılacak en büyük hata, hata yapmaktan korkarak yaşamaktır. bu anlamlı Sağol karizma
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 86 Rep: 8401 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir tutam güzel söz Dostunuzu sık sık ziyaret ediniz; çünkü üzerinde yürünmeyen yollar diken ve çalılıkla kaplanır. · Akıllı adam aklını kullanır; daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır. hepsi güzel ve anlamlı ama ben bu ikisini çok tuttum. emeğine sağlık
__________________ Bir miktar Gül kokusu kalır Gül tutan elde; Zannetme ki Gül yaşar dikenin himayesinde. Dikenin itibarı Gül sayesinde..." |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir tutam güzel söz Öfkeliyken konuş! Göreceksin ki pişmanlık duyacağın en güzel konuşmayı yapacaksın. harika bir söz sonunda pişmanlık duyacak ve birilerini kıracaksam öfkelensem bile susmayı denerim çünkü kırılan kalpler asla onarılmıyor..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir tutam güzel söz "En eski ve en kısa kelimeler olan evet ve hayır, konuşulurken en çok düşünülerek harcanması gereken kelimelerdir." Bende sizlerin beğendiği sözlere ilaveten bu sözü eklemek istedim. Beenmenize sevindim.
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| | |
| | |