![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet arkadaşlar size de ait olabilir başkasına da. Beğendiğiniz bir cümleyi paylaşabilirsiniz...Ben başlıyorum... Artık demir almak günü gelmişse zamandan Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.. Yahya Kemal Beyatlı..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet arkadaşlar size de ait olabilir başkasına da. Beğendiğiniz bir cümleyi paylaşabilirsiniz...Ben başlıyorum... Artık demir almak günü gelmişse zamandan Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.. Yahya Kemal Beyatlı
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım... Desem ki sen benim için , Hava kadar lazım , Su kadar mübarek , Nimettensin ,nimettensin ! Cahit Sıtkı TARANCI
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım... Yaş otuzbeş yolun yarısı eder, dante gibi ortasındayız ömrün, Delikanlı çağımızdaki cevher, Yalvarmak,yakarmak nafile bugün, Gözünün yaşına bakmadan gider. Cahit Sıtkı Tarancı
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #4 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım... Çok güzel arkadaşlar hadi devam... ![]() Her ayna anahtarını kaybetmiş bir kapıdır. Açılır Diyar-ı Esrar’a. Olur da fazla bakarsan aynaya, aralanıverir kapı, Kaybolursun sonsuzlukta…
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #5 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 184 Rep: 18280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım... Hİcran Cehennemİnde Çözülmez Bu Düğüm Ey GÖzlerİnde Cennetİ Alayi GördüĞüm.
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 184 Rep: 18280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım... düğümlenirken uzun yolların ufukta ucu bugün de gelmedi hasretle beklenen yolcu
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 184 Rep: 18280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım... Cennette Hurİler,gÖkte Melekler GÜzeller İÇİnde Bİr Tek Sen Varsin GÜnaha GÖtÜrÜr, BÜtÜn GÜzeller Sevaba GÖtÜren Bİr Tek Sen Varsin.
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 184 Rep: 18280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım... Sırat’tan incedir sevda köprüsü Beraber geçelim tut ellerimden. Niyet ak güvercin, vuslat gökyüzü Beraber uçalım tut ellerimden
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım... Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. ORHAN VELİ KANIK
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 131 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım... Yaşamın yüzlerce yönelimli bir deneme olsun: başarısızlığın ve başarın,kanıt olsun; neyi denediğinin ve kanıtladığının da bilinmesini sağla..... Nietzche |
| | |
| | |