![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım..." başlıklı konu görüntüleniyor, "boşuna saklama sevgini senin gemin camdan sevgili......."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 164 Rep: 16129 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım... boşuna saklama sevgini senin gemin camdan sevgili.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım... Çağrı Mavilikler çağırıyor beni Sesleniyor çığlık çığlığa Balıklar beni bekliyor Ellerinde incilerle deniz kenarında... ''Az kaldı, bekleyin beni geleceğim'' ''SAHARAY''
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #23 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım... Bir gün bölerse uykunu bir saat çıngırağı Birdenbire yatağından kalkıp oturma Öyle korkulu gözlerle etrafına bakınma Saatleri kuran benim.
__________________ |
| | |
| | #24 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 96 Rep: 9446 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İllede "Edebiyat" Diyorsanız Bir Kaç Cümle Alalım... Alıntı:
Nice Büyük idealler..... Gün oldu kırık ümitler serdik serdik soframıza ... Gin oldu Bir kaç demlik muhabbetle sabahladık... | |
| | |
| | |