![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "Veda ( SAHARAY )" başlıklı konu görüntüleniyor, "[/ Veda Kadın bunları düşünerek dışarda yağan yağmura aldırmadan, kendini sokağa attı. Yüreğinde son açılan yaradan hala kan damlıyordu. Aslında bu ilk değildi daha önceleride ruhunda derin yaralar açılmıştı. Ama ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [/Veda Kadın bunları düşünerek dışarda yağan yağmura aldırmadan, kendini sokağa attı. Yüreğinde son açılan yaradan hala kan damlıyordu. Aslında bu ilk değildi daha önceleride ruhunda derin yaralar açılmıştı. Ama son yarası öldürücü olmuştu. Diğer yaraları nasır bağlamışken son yarası hala kanamaya devam ediyordu. Bir yanında umutları diğer yanında hayalleri yağmur damlaları gözyaşlarıyla birbirine karışıyordu. Nereye gittiğini bilmeden saatlerce yürüdü ve masmavi denizin kenarında buldu kendini. Gözleri dolu dolu maviliklerde kayboldu. Bir yanında hayalleri diğer yanında umutları,yüreğinde kanayan yarasıyla denize doğru yürümeye başladı. Gözyaşları yanağından inci taneleri gibi yuvarlanıyordu. İlk önce umutları yavaş yavaş suya gömüldü daha sonra hayalleri. Bir kaç adım daha attı ve masmavi denizin içinde kaybolup gitti. İşte bunları düşünürken bir yandan da suya gömülüyordu.Birden çırpınmaya başladı.Ölümle yaşam arasında ince bir çizgide geziniyordu. Güneşin suya vuran ışıltısı suyun altını bile aydınlatıyordu. Son bir gayretle suyun yüzüne çıkmaya çalıştı.Gücü tükeniyordu ve zaman daralıyordu.Bir kere sudan başını çıkardı ve masmavi gökyüzüne son bir kez daha baktı. Sonra bir daha çıkamadı denizin derinliklerinden.... O güzel kadından geriye sadece bu şiir kaldı. Veda ediyordu göz yaşlarıyla denize sızıyordu duygular dalga kıranda öksüz martı ağlıyordu dayanamadı gök yüzü kadın ağladı sağnak sağnak son kez bakar gibiydi gökyüzüne siyah perçemli inci tanesi gözleriyle sonra bir adım attı ölüme sonra hayata bir adım ama ayrılık deplasmanında yenikti o hep kayıverdi geceden denizi ateş bastı ondan sonra o limanda hiç bir martı hiç bir zaman kahkaha atmadı... ''ben balıkların yalancısıyım'' SAHARAY
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. Konu SAHARAY tarafından (02-05-2008 Saat 06:42 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Veda ( SAHARAY ) Yorumuma başlamadan önce topic başlığını okur okumaz ön yargılı davrandım azıcık.. :) Neden üye olup bir süre sonra veda ediyorlar diye aklımdan geçirdim ve topici tıkladım gördüğümün ve kudğumun düşüncemle alakası olmamasına sevindim.. Çok hoş bir yazı teşekkürler eline sağlık ablacım :) :) :)
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda ( SAHARAY ) Alıntı:
Ben gidersem sessiz sedasız giderim öyle veda forumları falan açmam. Yada YükseLL Bey beni temelli banlar bu forumdan öyle giderim. Rica ederim kısa bir hikayeydi beğenmenize sevindim.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | |