![]() |
| |||||||
| Edebiyat edebiyat, türk edebiyatı, dünya edebiyatı, edebiyat türleri, edebiyat akımları, anonim halk edebiyatı, divan edebiyatı, tanzimat edebiyatı, çocuk edebiyatı, türk dili ve edebiyatı, edebiyat tarihi, aşık edebiyatı, öyküler, söyleşiler, hikayeler.. |
| Anketimiz: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. | |||
| serseriozi | | 2 | 6,25% |
| carpediemcan | | 17 | 53,13% |
| blueice | | 4 | 12,50% |
| SAHARAY | | 9 | 28,13% |
| Katılımcı sayısı: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu resmin hikayesini yazan üyelerimizin hangisinin hikayesini beğendiniz? Ankette beğendiğiniz hikayeyi yazan arkadaşa oy verebilirsiniz. Üyeler kendi hikayelerine oy vermekte serbesttir. HİKAYELERİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEN OKUYABİLİRSİNİZ. Bu Resmin Hikayesini yazmak istermisiniz? [url=http://imageshack.us] [/
__________________ Saharay'ın Paylaşımları Konu SAHARAY tarafından (01-05-2008 Saat 10:51 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. Oy kullananlar lütfen hikayeleri okumadan iş olsun diye oy kullanmasınlar. Hikaye yazan üyelerimizin emeğine birazcık saygı göstermekle bir şey kaybetmezsiniz.
__________________ Saharay'ın Paylaşımları |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. Anketin süresi bir hafta yani 7 gündür.
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. oy kullanan herkese teşekkür ederim.keşke daha çok öykü olsaydı umarım oda olur.oylarınızı bekliyorum:))) |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. Emeğe saygı gösteren herkese çok tşk ediyorum. Kimseden oy beklemiyorum. Her üye hangi hikayeyi kendine yakın bulduysa onu değerlendirsin ve ona oy versin. İyi Forumlar Herkese
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. ben oyumu carpediemcan a verdim en mantıklı ve sürükleyici olarak bu yorumu buldum tarafına teşekkür ediyorum saharay çok kopuk bir hikaye yazmış sürekli aralarda kopmalar var uzun bir hikaye yazmış ama dedimya sürekli hikayeyi yaşarken sanki çay molası veriyormuşum gibi manasız anlarla doldurmuş....yinede ..tşk ... blueice.hikaye gerçekciliğini yitirmiş daha çok hayal ağırlıklı olmuş biraz uğraşsa daha güzel olur.... yinede.. tşk... serseriozi:kısa ve öz anlatımuslubu kullanmış...yinede tşk..
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 86 Rep: 8401 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. dikatimi çekti "kendine oy kullanan tek bir kişi" olmamış tebrik ediyorum herkezi....çok seviyeli bir hareket bu
__________________ Bir miktar Gül kokusu kalır Gül tutan elde; Zannetme ki Gül yaşar dikenin himayesinde. Dikenin itibarı Gül sayesinde..." |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. Anketimiz şu an itibariyle sona ermiştir. Resimli hikaye yarışmamızı 17 oyla carpediemcan kazanmıştır. Onu başarısından dolayı tebrik ediyorum.Carpediemcan'i +replerinizle ödüllendirebilirsiniz. İyi Forumlar
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13824 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. Tebrikler carpediemcan daha nice nice hikayeler yazman dileğiyle foruma kattığın bu güzel hikayelerin için ben kendi adıma çok teşekkür ederim:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 73 Rep: 7112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. Canım arkadaşım sen, bütün yüreğimle kutluyorum...Kalemine yüreğine sağlık... |
| | |
| | |