![]() |
| |||||||
| Edebiyat edebiyat, türk edebiyatı, dünya edebiyatı, edebiyat türleri, edebiyat akımları, anonim halk edebiyatı, divan edebiyatı, tanzimat edebiyatı, çocuk edebiyatı, türk dili ve edebiyatı, edebiyat tarihi, aşık edebiyatı, öyküler, söyleşiler, hikayeler.. |
| Anketimiz: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. | |||
| serseriozi | | 2 | 6,25% |
| carpediemcan | | 17 | 53,13% |
| blueice | | 4 | 12,50% |
| SAHARAY | | 9 | 28,13% |
| Katılımcı sayısı: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. çok teşekkür ederim mutlu oldum beğenmenize beni onurlandırdı.oylarınıza sağlık:))) |
| | |
| | #12 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. Alıntı:
Atmaca sanki sana neden oyunu o hikayeye verdin diye soru sorulmuş gibi açıklamalar yapmışsın. Bu dünyada her insanın beğenileri farklı farklıdır. Hepimiz aynı şeyi sevseydik, yada hepimiz aynı renklerden hoşlansaydık. Aynı tip düşüncede insanlar olsaydık. Hayat ne kadar sıkıcı ve yaşanılmaz olurdu ben bunu düşünemiyorum bile. Sen de öncelikle emeğe saygı diye bir kavram yok.Benim hayallerime manasız diye eleştiride bulunmuşsun. Sonuçta yazdığım hikaye bir hayal ürünüydü. İstediğin kendine yakın bulduğun hikayeyi beğenmekte serbesttin. Ama benim emeğime,hayallerime manasız eleştirisi yapma hakkını sana vermiyorum atmaca......:(
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | |
| | |
| | #13 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. Tebrik ederim carpediemcan ellerine,yüreğine,kalemine sağlık. ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #14 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. Alıntı:
saharay hanım anketi açan sizsiniz ve soruyu soranda siz. sorunuz aynı bu şekilde (Bu resmin hikayesini yazan üyelerimizin hangisinin hikayesini beğendiniz? )hatırlatmakta yarar görüyorum sanıyorumki siz sorduğunuz sorunun farkında değilsiniz veyahutda oylama neticesinden hoşnut olmadınız tabi haklısın insanın kendi kullandığı bir resmin başkası tarafından daha güzel yorumlanması hicap verici bir durum halinizi anlıyorum sinirlenmekte haklısınız fakat sinirlenirkende etrafınızdakileri üzmemeye çalışınız..... bir diğer yorumunuzdada şu şekilde söz ediyorsunuz..lütfen iş olsun diye oy kullanmayın... tuhaf bir durum.... sanki bu meydandaki herkes iş olsun diye oy kullanıyorlar insanlara yön vermek hoşunuza gidebilir ama önce kendinize yön vermesini öğrenmenizi tavsiye ediyorum...... ben sadece arkadaşlarımın emeğine ne kadar saygı gösterdiğimi belirtmek amaçlı yorum yaptım istersenin sizin paylaşımlarınıza saygısızlık olarak kabul etmiycekseniz yorumsuz tekkelimede yazabilirim...... son olarakta şu ifadenin yanlışlığını vurgulamak istiyorum..(Sen de öncelikle emeğe saygı diye bir kavram yok)çok ayıp gerçekten bu söz hiç yakışmamış.. sendede insanların düşüncelerine saygı diye bir kavram yok... demiyorum çünki ben senin düşüncende değilim. iyi forumlar
__________________ | |
| | |
| | #15 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. Alıntı:
Atmaca sana sadece gülüyorum.:) :)
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resmin Hikayesi Yarışma Oylaması. bu sözü bana sadece bir kişi kullana bilir oda sevgili bir dostum..0 kendini biliyor bence sen kendi haline gül.....? sen bana gülüyorsun fakat eminimki tüm insanlarda sana gülüyordur............ ![]() kendi kullandığı bir resmin yorumunu yapamayan biri olarak rekorlar kitabına aday olabilirsin..... ![]() gerçekten sayende bende çok gülüyorum....gülüyoruz.....?
__________________ |
| | |
| | #17 | |
O tüm insanlar dediklerin konuşman için seni mi sözcü seçtiler atmaca?:) Ne kadar uğraşırsan uğraş beni sinirlendirmen olanaksız. ![]() Evet belki haklı olabilirsin ben o resimin hikayesini iyi yazmamış olabilirim. Ama bundan sanane atmaca? Emek verip yazılmış bir hikaye var. Senin biraz emeğe saygın olsa böyle polemiklere girmezdin. Sana şunu söyleyeyim eğer benim babam gelip bu hikaye yarışmasına katılmış olsaydı ve ben onun hikayesini beğenmemiş olsaydım. O benim babam olduğu halde yine de ona oy vermezdim. Senin bu anlattığımı anlaman çok zor atmaca bilmem anlatabildim mi? Bence yorumlarında çoğul kelime kullanma sonra başına iş açabilir.:)(NOKTA)
| | |
| | |