![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "Sonrası Ve Sen" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet, yanlıs anlamadınız, hic konusmayacagım bir sevgili istiyorum. Bu yasanılan, belki bir saniye, belki bir saat, belki bir gun, belki de bir omur surebilir. Bu onemli degil. Önemli olan bunun ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sonrası Ve Sen ![]() Evet, yanlıs anlamadınız, hic konusmayacagım bir sevgili istiyorum. Bu yasanılan, belki bir saniye, belki bir saat, belki bir gun, belki de bir omur surebilir. Bu onemli degil. Önemli olan bunun olabilme ihtimali... Aslında su ana kadar suregelmis olan iliskilerin dısında bir sey degil istedigm. Arada bir olan bu iliski yansımasının, hep suregelmesi, surekli yasanması. Seni, herhangi bir yerde gorebilirim. Zaman veya mekan, kesinlikle onemli degil su anda. Yanına geliyorum, sessiz ve sakin bir sekilde oturuyorum karsına. Beklediim hicbir sey yok. Beklentiler sadece zaman icerisinde curumus muhabbetlerde kalıyor. Çıtmı bile cıkarmıyorum. Sen, saskın gozlerle bana bakıyorsun. Aslında sen de ne yapacagnı bilemiyorsun. Belki sen de bir ask yasıyorsun su anda. Kafamı hafif yana cviriyorum, bakıyorum guzl gozlerine mahmur mahmur. Garip bir sefkatle sunuyorum sessiz gozlerimi sana. Sen de saskınlıktan actıın o iri gozlerinle, bakıyorsun bana. Bu duyumu, icimdekini doyurana kadar devam ettiriyorum. Sonra bu yetmiyor. Ellerimle dokunmaya baslıyorum sana. Gzel yuzunun haritasını cıkarırcasına hafif nemli ve pamuk tenine dokunuyorum. Sen de yavas yavas normal gozlerle gorebiliyorsun artık olanları. Evet, senin de dusndugun gibi, bu ask. Saclarını sevdigim zaman sanki, sonsuz dagların esirlignden kurtulmus bir mahkum gibi, uzandımı hissediyorum yesil kırlara. Kırların uzandıgı sonsuzluk, elimdeki saclarda bitiyor. Bak sende dokunuyorsun bana, beni o daglardan cekip kurtarmaya calısırcasına. Bu duyumuzu, icimizdekini doyurana kadar devam ettiriyoruz. Bu sırada gozlerim, gozlerine oylesine bir zincirle kenetlenmis ki, onu yok edebilecek guc, sadece mucizeden ibaret kalıyor. Zamanı tahmin edemiyorum. Çunku ucup giden kum tanelerinde saklanmıs, ruzgar olmus. Ben ise bu ruzgarda sana daha da cok yaklasan bir yaprak. Boynuna egliyorum, o guzel teninin, hafif tuzlu kokusunu, cigerlerimin ta derinlerine gonderiyorum. Sanki duyularımın hepsini tatmin ettirircesine bir yolculuk yasyorum. Bir anda kendimi, koca denizlerin ortasında, bir gemide buluyorum. Dalgalar, gokyzunu kapamaya calısrcasına, asmaya calısıyor beni. Evet, burada fırtınalar kopuyor. Sonra sende cigerlerini dolduruyorsun benle, gozlerin gozlerimde, tenin tenimde. O kadar hafif, seffaf ve saf ki yasananlar, artık bir beklenti olmadan gerceklesiyor her sey. Biz sadece konusmayan iki sevgiliyiz su anda. Belki de eski insanlar gibi konusmayı bile bilmeyen. Fırtınaların arasında, beni kesinlikle engellemeye calısmayan sert ruzgarın ardından yaklaıyorum sana. Nefesini nefesimde hissediyorum, her seyin benimle su anda. Bir opcuk konduruyorum sana, sessiz dudaklarına, sonra bir tane daha. Ruhum, senin melodilerini duyuyor. Bir senfoni yaratıyoruz seninle, duslerin senfonisini. Sonra sen... alıntı |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sonrası Ve Sen Çok anlamlı bir yazı tşk.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | |