![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "Uykunda Öpüyorum Seni" başlıklı konu görüntüleniyor, "Uykunda agliyorsun... Uykunda opuyorum seni... Korkmadan agliyorum seninle... Senin icin bir sey yapamayisima, seni bu dunyada yapayalniz, kimsesiz birakisima agliyorum... Senin icin gerceklik yok, bu hayat, bu hayatin kurallari yok... ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uykunda Öpüyorum Seni Uykunda agliyorsun... Uykunda opuyorum seni... Korkmadan agliyorum seninle... Senin icin bir sey yapamayisima, seni bu dunyada yapayalniz, kimsesiz birakisima agliyorum... Senin icin gerceklik yok, bu hayat, bu hayatin kurallari yok... Kendine nasil derinden ve katiksiz inaniyorsan, bu hayata, bu insanlara da oyle inaniyorsun... Bunu sana ben anlatamam. Bak bu sensin, bak bu da hayat, bu da kurallari; bak, insanlar seni aslinda nasil goruyor, yok bu hayatta duygularinin karsiligi, diyemem. Seni sevginden uyandiramam... Yillar once senin oldugun yerdeydim ben de. Tam orta yerde. Benim de saclarim sevecen bir kardeslik kokardi. Herkese kosarken acikta kalirdi oldurulmeye en acik, en savunmasiz yanlarim. Nereme bicak saplanirdi bilmezdim, ama hep yersiz kanayan o zavalli saclarima dostluklara golge dusuruyor, diye kizardim...Umudu urkutuyor diye yaralarima kizardim... Ben en cok beni yaralayanlara kosar; bir suc, bir yanilgi varsa, cogunu omuzlamak icin kendimden vazgecerdim... Sirf sevgiler bitmesin, sirf hayatin sevinci golgelenmesin, dostluklarin son gunu gelmesin diye ustume alirdim butun gunahlari, butun yanilgilari, gecmis ve gelecek butun kotulukleri... Sevginin umutlari sursun diye, goze alirdim kalbime akitilacak zehirleri... Goze alirdim eksIk yasanmis butun sevgilerin tanigi ve surgunu olmayi... Sonra baktim kimsesiz ve tesellisiz oluyorum... Gordum kendimi nasilsa. Gordum anisiz ve habersiz oldugumu... Son kez baktim etrafima, bir yakin, bir icten ses, bir kardes kokusu aradim kendime. Baglanmak istedikce oylesine kopmustum ki insanlardan, oylesine cok sevmis, oylesine cok inanmistim ki, nasil oldu bilmiyorum, icimden bir kotuluk, bir acimasizlik; icimden zavalli bir intikam duygusu cikartip, o yarali kendimi, beni ben yapan o kimsesiz sevgimi o bosluktan cekip aldim... Aldim onu ve korumaya basladim.. O yarali, o parcalanmis, o kimsesiz sevgimi, kotulukle, acimasizlikla, hirsla, kiskanclikla korumaya basladim... O da yetmedi, yazmaya basladim sevgili. Yazmaya... Ne hissedersem, ne hissedeceksem, hayatimda ne varsa, her seyi yazmaya basladim... Yazmak, acilardan, asklardan, yitirislerden, itilip kakilmalardan kurtulmanin en gecerli yolu oldu benim icin... Cezmi ERSÖZ
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Uykunda Öpüyorum Seni çok güzel.............paylaşım için teşekkürler Gülüm. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Uykunda Öpüyorum Seni Rica ederim pam.art okuyup yoruma değer gördüğün için sen sağol.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Uykunda Öpüyorum Seni ya bu gün bu tür yazılardan hiç bir mana çıkaramıyorum sanırım hata bende ama bu güzel yazıyı paylaştığın için yinede teşekkürler
__________________ |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Uykunda Öpüyorum Seni Rica ederim atmaca yinede okuyup yorum yaptığın içinde sağol.
| | |
| | #6 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Uykunda Öpüyorum Seni Bu Kadar Sevmedim ki Dönemem terk ettiğim hiç bir yere Dolaşıp duruyorum sokaklarda Dilimde o son duam Ben hiç kimseyi bu kadar sevmedim ki Sonsuzluk gibi çıkıyordu Bu söz içimden Umutsuz bir yakarış gibi Hiç bitmeyecek bir hasret gibi Ben hiç kimseyi bu kadar sevmedim ki Cezmi Ersöz Cezmi Ersöz'ün yazıları da şiirleri de güzel.. emeğine sağlık
__________________ |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Uykunda Öpüyorum Seni Sağol rabişim seninde okuyan gözlerine sağlık:)
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Uykunda Öpüyorum Seni ahhh aahhhh rüyada da olsa öpecek bir sevgilim yok ki ![]() ![]()
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Uykunda Öpüyorum Seni Harika bir paylaşım her zamanki gibi canım çok duygulu çok güzelll emeğine sağlık... |
| | |
| | |