![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "MUTLULUK..." başlıklı konu görüntüleniyor, "ÖZLENEN RÜYAM'a; Dönüşü olmayan bir yola gittin biliyorum.Çaba sarfedip dönmeyeceksinde..Mutlusundur orda eminim yoksa rüyama girerdin.."Özledim kız seni" der korurdun beni kötü herşeyden ve herkesden..Sen belki özlemedin ama ben çok özledim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: MUTLULUK... ÖZLENEN RÜYAM'a; Dönüşü olmayan bir yola gittin biliyorum.Çaba sarfedip dönmeyeceksinde..Mutlusundur orda eminim yoksa rüyama girerdin.."Özledim kız seni" der korurdun beni kötü herşeyden ve herkesden..Sen belki özlemedin ama ben çok özledim seni..Beni arabalardan kurtarışını,yakınların düğününde dansa kaldırışını,saçımla başımla oynayışını,kıyafet,parfüm almaya giderken peşine takışını,..En çok da bize gelip "Hadi bana patates kızart","Hadi makarna yapalım","Ya sen yolda yürümeyi bilmez misin?","İyiki hayatımdasın" diyisini..Çünkü çoğunlukla bunlar gerçekleşirdi..Sen gittin gideli 2.5yıl oldu..2doğum günün benden uzakta geçti..Melekler süpriz parti yaptılar mı? Sen gittikten sonra sana yaptıgım haksızlıkların icinde boğuldum defalarca..Annenin yüzüne bakamadım..Hastalandım,yataklara düştüm..O vakte kadar anneni görmeye cesaret edemedim..Ateşler içinde adını anmasaydım gelmezdi biliyorum..Size her gittiğimde seni andık annenle..Biz seni çok özledik..Senden sonra kazanılan zaferlerin hiçbir tadı olmadı..Hayatımızdaki en büyük mutluluk,en büyük zafer,en güzel şey senmişsin.. Seni çok seviyorum.. Merve'n Vefat eden kuzenime yazdım.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 240 Rep: 23681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MUTLULUK... Bu gün bir mektup oldun sen uzaklardan gelen.. bu gün hasret oldun sen yüreğimin ucu yanmış kenarında.... bir mektupla geldin bana açmaya korktuğum zarfa baktım önce sararmıştı belli hırpalanmıştı.. bu gün bir mektup oldun sen açmaya korktuğum kimbilir neler yazdın kimbilir hangi sevdaya hasret karaladın kendini ve beni bir mektup oldun ıslak, buruk ,acı ,aşklı ama açılmayan..... Yinede mutluluğumsun sen hiç açılmayan mektubum...... sun.... S.G
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 909 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=güney;59668]Mutluluk, bir mektup almaktır segdiğiniz insandan. Önce bir solukta okuyup, sonra dosta varmak yol yapıp yazılardan Ruhralrın tanıştırıldığı mevsim kadar yıllanmış sevgiyi kara sevdaca duymaktır yürekte. Mutluluk çoğu zaman bir mektup almaktır sevdiğimiz insandan. Bir dostun sesini duymak telefonda kendini sıcacık kollarında hissetmektir sevimcin. İyi haberini almak tüm dostların sevginin sarhoşluğuyla uçmaktır. Masalcasına mutlu düşünmektir bir an "umut yorgunu" insanlığı. Huzur iklimine yolculuktur,mutluluktur. Mutluluk kimi zamanda, bir dostun sesini duymaktır telefonda. evet sonuna kadar size katılıyorum bire bir benim duygularımı anlatmışsınız mutluluk manevi destektir bence madiyatın hiç önemi yoktur .mühim olan insanlık karşılıklı sevgi saygıdır. |
| | |
| | #14 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 162 Rep: 16193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MUTLULUK... geleceğe sımsıkı sarınıyorum ümitlerime herkese ımkansız gelıyor bılıyorum ama ben yıne de sarınıyorum üşütmüyor beni soğuk günlerde ümitlerim hep sımsıcak sıcacık.. birgün başaracağım evet kendim olmayı bir gün sıyrılıp karabasanlardan güneşe koşacağım bılıyorum sıcacık gülen yüzünle bende umutlarım artık yalnız da değilim üstelik bana vazgeçme sakın dıyen bır martı çığlığı var kulaklarımda o biliyor ben biliyorum ve karabasanlara cellatlara gülümsüyorum
__________________ EFTELYA |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 240 Rep: 23681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MUTLULUK... gülümsüyorum bugün ucu yanmış bir yüreği anlatan ucu yanmış bir mektup ta seni ve beni anlatan .. cellat.... kimsin sen bu yürekte pervasız gezinen ben onun ellerini aldım avuçlarıma ve avuçlarımda bir sevda bir hüzün "ver elini ver bana" derken bu el boşa uzanmadı sana.. haydi hep birlikte gülümsemeye o kocaman aptallara...
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |