FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Edebiyat

MUTLULUK...

Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "MUTLULUK..." başlıklı konu görüntüleniyor, "ÖZLENEN RÜYAM'a; Dönüşü olmayan bir yola gittin biliyorum.Çaba sarfedip dönmeyeceksinde..Mutlusundur orda eminim yoksa rüyama girerdin.."Özledim kız seni" der korurdun beni kötü herşeyden ve herkesden..Sen belki özlemedin ama ben çok özledim ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-12-2007, 01:13 AM   #11
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: MUTLULUK...

ÖZLENEN RÜYAM'a;

Dönüşü olmayan bir yola gittin biliyorum.Çaba sarfedip dönmeyeceksinde..Mutlusundur orda eminim yoksa rüyama girerdin.."Özledim kız seni" der korurdun beni kötü herşeyden ve herkesden..Sen belki özlemedin ama ben çok özledim seni..Beni arabalardan kurtarışını,yakınların düğününde dansa kaldırışını,saçımla başımla oynayışını,kıyafet,parfüm almaya giderken peşine takışını,..En çok da bize gelip "Hadi bana patates kızart","Hadi makarna yapalım","Ya sen yolda yürümeyi bilmez misin?","İyiki hayatımdasın" diyisini..Çünkü çoğunlukla bunlar gerçekleşirdi..Sen gittin gideli 2.5yıl oldu..2doğum günün benden uzakta geçti..Melekler süpriz parti yaptılar mı?
Sen gittikten sonra sana yaptıgım haksızlıkların icinde boğuldum defalarca..Annenin yüzüne bakamadım..Hastalandım,yataklara düştüm..O vakte kadar anneni görmeye cesaret edemedim..Ateşler içinde adını anmasaydım gelmezdi biliyorum..Size her gittiğimde seni andık annenle..Biz seni çok özledik..Senden sonra kazanılan zaferlerin hiçbir tadı olmadı..Hayatımızdaki en büyük mutluluk,en büyük zafer,en güzel şey senmişsin..
Seni çok seviyorum..

Merve'n

Vefat eden kuzenime yazdım..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 27-09-2008, 12:18 AM   #12
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Bu gün bir mektup oldun sen uzaklardan gelen..
bu gün hasret oldun sen yüreğimin ucu yanmış kenarında....

bir mektupla geldin bana
açmaya korktuğum zarfa baktım önce
sararmıştı belli hırpalanmıştı..

bu gün bir mektup oldun sen açmaya korktuğum

kimbilir neler yazdın
kimbilir hangi sevdaya hasret karaladın kendini
ve beni

bir mektup oldun ıslak, buruk ,acı ,aşklı
ama açılmayan.....

Yinede mutluluğumsun sen hiç açılmayan mektubum...... sun....

S.G
Alt 27-09-2008, 01:29 AM   #13
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

kirmizielma gözlemlemek için görkemli birikirmizielma gözlemlemek için görkemli birikirmizielma gözlemlemek için görkemli birikirmizielma gözlemlemek için görkemli birikirmizielma gözlemlemek için görkemli birikirmizielma gözlemlemek için görkemli birikirmizielma gözlemlemek için görkemli birikirmizielma gözlemlemek için görkemli biri
heart Cevap: MUTLULUK...

[quote=güney;59668]Mutluluk,
bir mektup almaktır segdiğiniz insandan.
Önce bir solukta okuyup,
sonra dosta varmak yol yapıp yazılardan
Ruhralrın tanıştırıldığı mevsim kadar yıllanmış sevgiyi
kara sevdaca duymaktır yürekte.
Mutluluk çoğu zaman bir mektup almaktır sevdiğimiz insandan.
Bir dostun sesini duymak telefonda
kendini sıcacık kollarında hissetmektir sevimcin.
İyi haberini almak
tüm dostların sevginin sarhoşluğuyla uçmaktır.
Masalcasına mutlu düşünmektir bir an
"umut yorgunu" insanlığı.
Huzur iklimine yolculuktur,mutluluktur.
Mutluluk kimi zamanda,
bir dostun sesini duymaktır telefonda.

evet sonuna kadar size katılıyorum bire bir benim duygularımı anlatmışsınız mutluluk manevi destektir bence madiyatın hiç önemi yoktur .mühim olan insanlık karşılıklı sevgi saygıdır.
kirmizielma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 27-09-2008, 12:10 PM   #14
FORUM MODERATOR

Eftelya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bir yalan, hangi amaç için söylenmiş olursa olsun, her zaman, en kötü gerçekten daha kötüdür.

Blog Mesajları: 7
Eftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyor

geleceğe
sımsıkı sarınıyorum ümitlerime
herkese ımkansız gelıyor bılıyorum ama ben yıne de sarınıyorum
üşütmüyor beni soğuk günlerde ümitlerim
hep sımsıcak sıcacık..
birgün başaracağım evet kendim olmayı bir gün
sıyrılıp karabasanlardan güneşe koşacağım bılıyorum
sıcacık gülen yüzünle bende umutlarım
artık yalnız da değilim üstelik
bana vazgeçme sakın dıyen bır martı çığlığı var kulaklarımda
o biliyor
ben biliyorum
ve karabasanlara cellatlara
gülümsüyorum
Alt 27-09-2008, 12:47 PM   #15
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

gülümsüyorum bugün
ucu yanmış bir yüreği anlatan
ucu yanmış bir mektup ta seni ve beni anlatan ..

cellat....
kimsin sen bu yürekte pervasız gezinen
ben onun ellerini aldım avuçlarıma
ve avuçlarımda bir sevda bir hüzün

"ver elini ver bana" derken bu el boşa uzanmadı sana..

haydi hep birlikte gülümsemeye o kocaman aptallara...

Seçenekler
Stil