![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "KİTAP OKUMAYI SEVER MİSİNİZ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kitap okumayı severmisiniz? Ben 1-2 yıl öncesine kadar pek sevmezdim.Daha doğrusu dizi seyretmekten vakit bulamazdım.Bir gün bir yazı okumuştum.Dünyadaki tüm insanlar boş vakitlerinde kitap okuyormuş fakat türkler dizi seyrediyormuş.Çok kızdım ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 41 ![]() | KİTAP OKUMAYI SEVER MİSİNİZ? Kitap okumayı severmisiniz? Ben 1-2 yıl öncesine kadar pek sevmezdim.Daha doğrusu dizi seyretmekten vakit bulamazdım.Bir gün bir yazı okumuştum.Dünyadaki tüm insanlar boş vakitlerinde kitap okuyormuş fakat türkler dizi seyrediyormuş.Çok kızdım kendime ve kendimi kitap okumaya zorladım.Şimdi zevk alarak okuyorum.Hatta bir sürü kitabım oldu ve koleksiyon yapmayı düşünüyorum.Umarım sizlerde kitap okumayı seviyorsunuzdur. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye | Cevap: KİTAP OKUMAYI SEVER MİSİNİZ? televizyon ve dizilerinden kurtulduğunuz için sevindim kitap okumakmı gözlerimi bozdum ben kitap okurken şimdi o kadar okumuyorum malum hayat şartları gazete ile idare ediyoruz artık.bazende pc den okurum. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 31 ![]() | Evet hemde çok severim bende kitap okumayı arkadaşım.. |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİTAP OKUMAYI SEVER MİSİNİZ? EN sevdiğim şeyler arasında kitap oumak gelir . Gnde bir iki saat muhakkak kitap okurum , bu bende alışkanlık haline gelmiş bir durum diyebilirim . Ayda ortalama 12-13 kitap bitiriyorum ve hem kelime bilgimde zenginlik hem de pekçok konuda fikir yürütme yetisi kazandığımı düşünüyorum . Bütün arkadaşlarımın da keyifle okumalarını dilerim . |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: KİTAP OKUMAYI SEVER MİSİNİZ? Kitap okumaa başlayınca insan onun tadına varınca zaten başka birşey ile ilgilenmez. Başladığın kitabı ha 10 sayfa daha ha bitti bitecek derken bakmışsın kitabın yarısına gelmişsin. O zaman da zaten bir an önce bitsin dersin. Çok seviyorum Kitap okumayı çokkkk |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |