![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "Sizcede abartmıyormuyuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Haberalma Dairesi Başkanı, hepsi aynı şekilde giyinmiş olan 15-16 genci makam odasına alıp ıslak ıslak öptükten sonra: — Kahramanlarım benim, diye konuşmaya başladı. Bu vatanın yiğit cengâverleri. Son zaferinizle ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Arkadaşlar sizcede abartmıyormuyuz.Herşeyin dozunu sizcede kacırmıyormuyuz?Sevinelim sevincimizi hep birlikde neşe ile paylaşalım ama bunun dozunu kaçırmadan hicbir anne babayı evlatsız,hiçbir evladıda anne-babasız bırakmayalım ne olur | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sizcede abartmıyormuyuz? Konuyu okuyunca o kadar hoşuma gitti ki yorum yapmadan hemen REP olayına el attım:) Abartıyoruz. Maç kazanınca ben balkona çıkamıyorum korkumdan artık yada araba ile turlara katılamıyorum her an bir olay çıkabilir diye. ,Sevinelim eğlenelim bu tabii ki hakkımız ama bunu silah ile kutlamanın ne matığı var anlayamam bir türlü. Biz seviniyor iken kimbilir öyle bir olay karşısında kaç insan üzülecek. Sevinelim çıkalım sokağa komşumuz ile kutlayalım hak ettiğimiz sevinci ama dikkatli olalım
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #3 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Sizcede abartmıyormuyuz? Tamamen haklısın.......................
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |