![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "EN SON NE OKUDUNUZ ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben son olarak Kemal Ateş'in "Küskün Fotoğraflar" isimli kitabını okudum . Sekiz öyküden oluşan bu kitapta , gecekondu kültürü içinde yaşayan insanların dostlukları da konu edildiği gibi toplumsal sorunlara şiirsel ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EN SON NE OKUDUNUZ ? Ben son olarak Kemal Ateş'in "Küskün Fotoğraflar" isimli kitabını okudum . Sekiz öyküden oluşan bu kitapta , gecekondu kültürü içinde yaşayan insanların dostlukları da konu edildiği gibi toplumsal sorunlara şiirsel bir anlatımla yaklaşılmış . Son derece akıcı ve yalın bir dil kullanan Ateş , özellikle "Sanatseverler Derneği" isimli öyküsünde , kişilerin dünyalarına inerek ; kadınların beğenilme arzusunu , erkeklerin iç mücadelelerini ve geçmişten günümüze kalan şeyin aslında sadece fotoğraflar olduğunu hoş bir dille betimleyerek anlatmış . Yine öykülerden birisi olan " Yedi Dil Bilen Hocam"da ise , eğitim konusunda doruk yapan kişiler içinde bile insanlığını karalayan kişilerin olabileceğini kısaca hikayelemiş . Her hikaye ayrı bir boyuta götürdü beni diyebilirim . Öykü türünü tercih edern arkadaşlarıma tavsiye ederim . :Entusiasmado: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: EN SON NE OKUDUNUZ ? Ben daha yeni başladım elimdeki kitaba Ahmet Yıldız'ın ''güçlü hafıza'' ..enson bitirdiğim Turgut Özakman'ın''çılgın türkler'' |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |