![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "MEKTUPLARIM SERİSİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba Sahrabetis, Bugüne kadar yaşanan destansı aşklar gibi sizin yaşadığınız...! Keşke bizi de böyle seven bir kadın çıksaydı, Romayı da yakardım Ankara'yıda... Her okuduğumda bu şiirlerinizi kendimi başka bir dünyada ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Merhaba Sahrabetis, Bugüne kadar yaşanan destansı aşklar gibi sizin yaşadığınız...! Keşke bizi de böyle seven bir kadın çıksaydı, Romayı da yakardım Ankara'yıda... Her okuduğumda bu şiirlerinizi kendimi başka bir dünyada hissediyorum ve gözlerimden bir damla yaş akıyor... Sevgi selinde boğuluyorum. Sonra bunu haketmeyen insanı domdom kurşunuyla öldüresim geliyor senin yerine.. Bilmem beni anlıyormusunuz ? Sevgiler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MEKTUPLARIM SERİSİ Okuduğunuz için teşekkür ederim sn. maviveyesil2007 :) |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: uzay
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1317 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MEKTUPLARIM SERİSİ Ayrılıklar küçük sevgileri bitirir de büyük sevdaları yüceltir.Tıpkı rüzgarın mum'u söndürüp,yangını azdırdığı gibi... :) Haddim olmayarak ben de sizin mektuplarınıza bir nazire yazayım dedim. Kalın sağlıcakla. |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MEKTUPLARIM SERİSİ Valla ayıp bana :) Bu mektupları nasıl fark etmedım. Acı ıle gozyasının bırlestıgı, hasretın ve bır o kadar ofkenın dısa vurumunu okudum sankı ? Sahracım ne dersın, sence Hem Roma' yı, Hem Ankara' yı Sedat Bey' ın yerıne ben yakıyım mı ?
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |