![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "geç gelen mutluluk" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yayınevi : Beyaz Balina Yayınları Dizisi : Edebiyat Dizisi Yazarı : Danielle STEEL Çevirmen : Sevil HATAN Basım Yeri / Tarihi : İstanbul / 2002 - Şubat Geç Gelen Mutluluk, ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 666 Rep: 65559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geç gelen mutluluk Yayınevi : Beyaz Balina Yayınları Dizisi : Edebiyat Dizisi Yazarı : Danielle STEEL Çevirmen : Sevil HATAN Basım Yeri / Tarihi : İstanbul / 2002 - Şubat ![]() Geç Gelen Mutluluk, Isabelle'in içsel serüvenini anlatıyor. Isabelle, genç güzel ve asil bir kadındır, ama mutsuz bir evliliği vardır. Evliliğinin iyi gitmediğini farkında olan Isabelle, hayatını, yetişkin kızı ve bakıma muhtaç oğluna adamıştır ben okudum daha ayrıntılı yazmak isterdim ama kitabım evde kaldığı için internette bu kadarına rastladım ben çok beğendim,okumanızı tavsiye ederim
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: antalya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: geç gelen mutluluk evet geç gelen mutluluk bende birgün geç gelen mutluluğu tatacağım yaşamayı çok seviyorum mutlu olmak sevmektir mutlu olmak yaşamaktan birşeyler anlamaktır mutlu olmak herşey demek değildir ....dünyada herşeyden tatalmama rağmen işim maddi manaevi herşeyim olmasına rağmen o geç gelecek olan mululuğu bekliyorum.geçte olsa bana uğrayacak.herkese mutlu biryaşam dilerim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |