![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Kültür, Sanat forumu içinde "Gotik tarz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gotik aslında daha çok ortaçağda kullanılan bir mimari kültürüdür.sivri uçlu ürkütücü kiliseler,şatolar gotik tarzdır, avrupada ispanya ve fransada özellikle paris rouen gibi büyük şehirlerde çok eserler vardır vardır Daha sonralarda ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 156 Rep: 15357 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gotik tarz ![]() Gotik aslında daha çok ortaçağda kullanılan bir mimari kültürüdür.sivri uçlu ürkütücü kiliseler,şatolar gotik tarzdır, avrupada ispanya ve fransada özellikle paris rouen gibi büyük şehirlerde çok eserler vardır vardır Daha sonralarda mimariden de öteye yayılarak bir yaşam kültürü ve tarzı haline dönüşmüştür. Ama sen şu günlerde ortada dolanan gotik. Şu günlerde avrupada çok popülerleşmeye başladı genelde siyah, mor, kırmızı renkli elbise, makyaj ve öğeler kullanıyorlar. ,Farkında olmada modayla karışık bir özenti oluşmuştur ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Guest
| Cevap: Gotik tarz ben anlamam gotik motik adı biel faul yani anlayacağın bizim gotikle motikle işimiz olmaz kardeş sen mümkünse daha yararlı konular eklesen nasıl olur ![]() |
|
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 25660 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gotik tarz Bu mesajı yazan biri once kendi attıgı mesajlara bakmalı .attıgın 12 mesaj da baskalarının attıgı mesajları karalamaktan baska (yararlı) birsey yazmamıssın. Geyik yapacaksan geyik bolumunde yap , Yok ben geyikden baska birseyden anlamam diyorsan GOLGE ETME :(
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #4 |
| Guest
| Cevap: Gotik tarz ne kadar uzatıyosunnuz bee özür diledik ya okusana bugünkü mesajlarımı dün yazdığım tüm mesajlardan özür dilercesine tekrar mesaj yazıyorum azıcıkta bana şirinlik yap ne de olsa yeniyiz sizin kadar usta değiliz heralde |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |