![]() |
| |||||||
| Kültür, Sanat edebiyat, televizyon, tiyatro, sinema, şiir, müzik, opera, bale, dans, halk oyunları, genel kültür, güzel sanatlar, fotoğraf, heykel, resim, sergi, festival, fuar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13824 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerçek Dostlara Gelsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 74 Rep: 7316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gerçek Dostlara Gelsin Önümden gitme, seni izleyemeyebilirim. Arkamdan da gelme, yol gösteremeyebilirim. Yanımda yürü ve yalnızca dostum kal. Emeğine sağlık...O kadar güzel olmuş ki...
__________________ Volkan gibi lav atmış,ne susmuş ne sönmüşüm. Ben bu iman uğruna çılgınlara dönmüşüm |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gerçek Dostlara Gelsin Benim canım arkadaşım bu şiir sanki senle beni anlatıyor ikimizinde iki eli kanda da olsa yardımımıza koşacağından hiç şüphem yok süper olmuş canımsın benim:)
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13824 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gerçek Dostlara Gelsin Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | |