![]() |
| |||||||
| Kültür, Sanat edebiyat, televizyon, tiyatro, sinema, şiir, müzik, opera, bale, dans, halk oyunları, genel kültür, güzel sanatlar, fotoğraf, heykel, resim, sergi, festival, fuar |
| Anketimiz: hangi gazete okurusunuz? neden? | |||
| cumhuriyet | | 9 | 42,86% |
| hürriyet | | 3 | 14,29% |
| milliyet | | 2 | 9,52% |
| sabah | | 2 | 9,52% |
| birgün | | 1 | 4,76% |
| yeni şafak | | 0 | 0% |
| zaman | | 5 | 23,81% |
| diğer | | 5 | 23,81% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Alıntı:
| |
| | |
| | #22 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17622 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Belkide Cumhuriyet gazetesinde arkasayfa güzeli olmadığı için veya ek promosyonlar (çanak cömlek,dergi,cd...vs) dağıtmadığı için düşüktür. bir onceki mesajlarda gazetelerin trajlarına baktımda trajı yüksek olanlar zaman zaman dağıtıyor bu saydıklarımı :) Siz hiç kupon biriktirmek için gazete almadınızmı?
__________________ |
| | |
| | #23 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Alıntı:
| |
| | |
| | #24 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Alıntı:
| |
| | |
| | #25 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) bay bılmıs metu herseyı bılıonda bu gazetnın ıcerıhını nıye bılmıon. eger yazdıklarında samımıysen sureklı soru soruon o kımdır bunun ıcerıhı nedır o zaman sen hıcbısey bılmıon brader.turkıyenın en ataturkcu en cumhurıyetcı gazatesdır ssen sımdı papagan gıbı yıne aynı soruları sormaya baslarsın baska cvp yok bunla ıdare et bu aksam ![]() |
| | |
| | #26 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17622 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Sizin ve benim gibi vatandaşların gazeteyi para verip alması normal Ben o yazıyı çerkeş18'e cevap olarak yazmıştım O Arkadaşımın nerede çalıştığını ve çalıştığı kurumda hangi kapılarda hangi gazetelerin ucretsiz promosyon olarak verildiğini tahmin edebiliyorum. Cunki bende o arkadaş ile aynı kurumda farklı şehirlerde çalışıyoruz ve Benim çalıştığım şehirde de o kurumda ucretsiz dağıtılıyor bazı gazeteler. Bunları bilip traj tartışması yapmak inandırıcı olmaz . Gazetelerin açıkladıkları rakamlar okuyucu (gerçek) sayısını yansıtmaz
__________________ |
| | |
| | #27 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Alıntı:
toprak81..bu zaman kadar sana çirkin cümle adına saygısızlık olarak bişey yazdım mı...hayır..! adam gibi tartışmayı biliyorsan bu cümleleri yazdırma kardeş.. papağan gibi bela mısın gibi kışkırtıcı cümleler yazarken en ala cümleleri ben sana yazsam görmek hoşuna gider mi...! gitmez...! Akıllı ol...olur mu toprak81...! | |
| | |
| | #28 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) bu uyarını dıkkate alacam bende senden bı rıcada buluncam ıkıde bır aynı soruyu sorup defalrca aynı seyı bana yazdırma ınsanlar emek verıp bıseler yazıo bıseler eklıo ama sen hala sorunun karsılıhını alamamamaktan yakınıosun o vakıt bırazda sorunu kendınde ara derım ıı forumlar |
| | |
| | #29 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) "öz" diye belirlediğiniz nedir? Cumhuriyet kimsenin tekelinde herhangi bir partinin güdümünde olmayan bir gazetedir...Halk farkında neyin ne olduğunun..Sizler gibi insanların bakış açıları sadece,,, sadece güldürür bizi.... |
| | |
| | |