![]() |
| |||||||
| Kültür, Sanat edebiyat, televizyon, tiyatro, sinema, şiir, müzik, opera, bale, dans, halk oyunları, genel kültür, güzel sanatlar, fotoğraf, heykel, resim, sergi, festival, fuar |
| Anketimiz: hangi gazete okurusunuz? neden? | |||
| cumhuriyet | | 9 | 42,86% |
| hürriyet | | 3 | 14,29% |
| milliyet | | 2 | 9,52% |
| sabah | | 2 | 9,52% |
| birgün | | 1 | 4,76% |
| yeni şafak | | 0 | 0% |
| zaman | | 5 | 23,81% |
| diğer | | 5 | 23,81% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Boşuna medya patronları yok.... Halkı ve devleti yönlendiren bilgi akışı sağlayan medya ne kadar güvenilir... |
| | |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Bir örneğini şu aralar Cumhuriyet gazetesi uaşıyor... Boşuna medya patronları yok..... |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) ben hem cumhuriyet hemde zaman okuyorum, ikisinin karışımından gerçekleri buluyorum. iki şıkkı birden seçebilirmiyim bilmiyorum onun için bu ankette hiç birini seçmiyorum.. |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Ben şahsen, magazin ve tamamı spor içermedikten sonra bütün gazeteleri okurum. Kasıtlı yalan haberi "sür manşetten" verip "özürü" orta sayfalarında okuyucunun göremeyeceği şekilde veren gazeteler, benim gözümde sicili karalanmış bir şekilde hafızama yer etmiştir. Bu gazetelerde çıkan haberler benim gözümde şaibelidir. Tarafsız gazete yoktur. Taraflı olması "yalan yazacak" şeklinde algılanmamalı. Gerçekleri okuyucusuna sansürsüz ve tarafsız aktaran gazeteler, dergiler okunmalıdır ve desteklenmelidir. Bunun aksini içeren, yani okuyucusunu "sağmal inek" gibi gören gazeteler okunmamalı, protesto edilmelidir. |
| | |
| | #15 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Alıntı:
1-ZAMAN 771.810 2-POSTA 646.053 3- HÜRRİYET 515.822 4-SABAH 414.908 5- MİLLİYET 258.516 6- VATAN 226.272 7- STAR 223.483 8- TAKVİM 219.494 9- P.FOTOMAÇ 215.300 10- FANATİK 207.948 17 - CUMHURİYET 73.968 Demek ki Süperde bir çok konuda olduğu gibi sürükleyiciler yönümüzü yine yanlış belirlemişler, Buna en çarpıcı örnek konuyu açan ve takipçileri propoganda olsun amaçlı Cumhuriyet Gazetesini öne çıkarmışlar ama gerçek ve rakamları değiştirememişler, Allahtan bu arkadaşlardan hoşgörüsüne göre Güney hanım veya YükceLL Cumhuriyet okuyorsa en çok o satar demedim de araştırdım, ha soru neydi? En çok okunan gazete? o halde sanırım 73,968 büyüktür 771,810 dan. İyi forumlar. Ne ala! | |
| | |
| | #16 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17622 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Bulutlarda Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Cok sık olmamak ıle bırlıkte Cumhurıyet Gazetesı' nı (ayda bır) okurum; ancak sureklı olarak Ortadogu ve Yenıcag Gazetelerı mutlak suret ıle alır ve okurum. Bu sebep ıle, ankette Cumhurıyet Gazetesı ve dıger seceneklerını sectım.
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Herhalde YükseLL bey, okuma alışkanlığı olanların en az üç , beş gzete ve bir o kadar dergi ile internet sitelerinden ihtiyacını gidermiyorsa yazık olur zaten, Ben de latife ile karşıt görüşümü sizin üzerinizden cevapladım, malum her üye alıngan olup, kaldıramıyor, bende sağolsunlar bir kaç üye arkadaş aracılığı ile cevap veriyorum. iyiforumlar. |
| | |
| | #19 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Ben Vatan ve Cumhuriyet Gazetelerini okuyorum..İkiside Cumhuriyet ve Atatürkçü düşünce yanlısı..Posta en nefret ettiğim gazete bu kadar mı magazinel olur bi gazete yaa :s |
| | |
| | #20 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazıyor,yazıyor....(en çok okunan gazete sizce.???) Alıntı:
| |
| | |
| | |