![]() |
| |||||||
| Kültür, Sanat edebiyat, televizyon, tiyatro, sinema, şiir, müzik, opera, bale, dans, halk oyunları, genel kültür, güzel sanatlar, fotoğraf, heykel, resim, sergi, festival, fuar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resimler harika bakın .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bayıldım bu resimlere sizinin beğeneceğinizden eminim .. |
| | |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimler harika bakın .. bende çok beyendim..harika her biri... ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #3 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 126 Rep: 12413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimler harika bakın .. bende bayıldım muhteşem bunlar
__________________ |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimler harika bakın .. Söylemiştim dimi ama bende bayıldım:)))) |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Resimler harika bakın .. selina nereden buluyorsun bu şiirleri herbiri birbirinden güzel canım ama burada bir kişi eksik |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimler harika bakın .. Canımsın benim oanada sen seslen gelsin hani blki seni kırmaz.))))) |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Resimler harika bakın .. selinam ben ondan fırça yedim mümkün ise uzak durmayı tercih ederim ben sadece iyi bir ikili oluşturmuştunuz yavuz01 nerde demek istedim |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Resimler harika bakın .. ne ise canım ben çıkıyorum iyiki bir söz söyledim iyi akşamlar |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimler harika bakın .. canım yaaa nereye gidiyorsun sen biri eksik dedin bend eöle yazdımm gitme konuşalım:))) |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimler harika bakın .. canım hem burda şiir yokki sadece resimler var ama bizim sayfamızdaki şiirler kendi yazdığım şiirlerim oku istersen beğeneceğine eminimmm .)) |
| | |
| | |