![]() |
| |||||||
| Kültür, Sanat edebiyat, televizyon, tiyatro, sinema, şiir, müzik, opera, bale, dans, halk oyunları, genel kültür, güzel sanatlar, fotoğraf, heykel, resim, sergi, festival, fuar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 60 ![]() | Cevap: Resimler harika bakın .. Gerçekten çok güzel resimler harika çok begendim........ |
| | |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimler harika bakın .. gerçekten öyle canım begendigine sevindim...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimler harika bakın .. Emeğine sağlık........ teşekkürler |
| | |
| | #14 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimler harika bakın .. ben tşk ederim yorum yazdığın için..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | |