![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Kültür, Sanat forumu içinde "Halkevleri 76 yaşında....." başlıklı konu görüntüleniyor, "Halkevleri 76. Yaşını Ankara’da düzenleyeceği büyük bir halk şenliği ile kutlamaya hazırlanıyor. 2 Mart Pazar günü Anadolu Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek “Bahar Buluşması” ile çok sayıda sanatçı Ankaralılarla buluşacak. 2 Mart ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Halkevleri 76 yaşında..... Halkevleri 76. Yaşını Ankara’da düzenleyeceği büyük bir halk şenliği ile kutlamaya hazırlanıyor. 2 Mart Pazar günü Anadolu Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek “Bahar Buluşması” ile çok sayıda sanatçı Ankaralılarla buluşacak. 2 Mart Pazar günü Balgat’ta bulunan Anadolu Gösteri Merkezi’nde yapılacak olan şenlik saat 14.00’de başlayacak. Halkevlerinin kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlediği Bahar Buluşması’nda Sabahat Akkiraz, Feryal Öney, İlkay Akkaya, Gayda İstanbul sahne alacak. Davetiyelerin Halkevi şubelerinden temin edileceği şenlik için Ankara’nın farklı noktalarından araçlar kaldırılacak. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Halkevleri 76 yaşında..... 13,14 yaşlarındayken yaşıtlarım parklara giderken ben halkevine gidiyordum.Çocuk beynimde dünyayı toz pembe hayal ederken gerçeklerle yüzleşiyordum.Bir gün gene halk evine gidicem aşağıdaki ayakkabıcı bana; ''kızım sen burda ne arıyorsun,ne işin var ...'' dedi ben hiç cevap vermedim..Olmam gereken yerdeydim..ŞİMDİ büyüdüm ve her söylenene körü körüne inanmıyor gerçekleri irdeleyecek potansiyele sahip olduğumu görüyorum ve gurur duyuyorum.
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Halkevleri 76 yaşında..... bence"halkevleri" adı üstünde halkın evi gerçekler o kadar ortadaki orda,mücadele ruhu okadar gelişkinki.... |
| | |
| | |