FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat

Halkevleri 76 yaşında.....

YAŞAM katogorisi Kültür, Sanat forumu içinde "Halkevleri 76 yaşında....." başlıklı konu görüntüleniyor, "Halkevleri 76. Yaşını Ankara’da düzenleyeceği büyük bir halk şenliği ile kutlamaya hazırlanıyor. 2 Mart Pazar günü Anadolu Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek “Bahar Buluşması” ile çok sayıda sanatçı Ankaralılarla buluşacak. 2 Mart ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-02-2008, 09:22 AM   #1
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Halkevleri 76 yaşında.....

Halkevleri 76. Yaşını Ankara’da düzenleyeceği büyük bir halk şenliği ile kutlamaya hazırlanıyor. 2 Mart Pazar günü Anadolu Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek “Bahar Buluşması” ile çok sayıda sanatçı Ankaralılarla buluşacak.

2 Mart Pazar günü Balgat’ta bulunan Anadolu Gösteri Merkezi’nde yapılacak olan şenlik saat 14.00’de başlayacak. Halkevlerinin kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlediği Bahar Buluşması’nda Sabahat Akkiraz, Feryal Öney, İlkay Akkaya, Gayda İstanbul sahne alacak. Davetiyelerin Halkevi şubelerinden temin edileceği şenlik için Ankara’nın farklı noktalarından araçlar kaldırılacak.
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 27-02-2008, 12:56 PM   #2
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor
Cevap: Halkevleri 76 yaşında.....

13,14 yaşlarındayken yaşıtlarım parklara giderken ben halkevine gidiyordum.Çocuk beynimde dünyayı toz pembe hayal ederken gerçeklerle yüzleşiyordum.Bir gün gene halk evine gidicem aşağıdaki ayakkabıcı bana;

''kızım sen burda ne arıyorsun,ne işin var ...'' dedi

ben hiç cevap vermedim..Olmam gereken yerdeydim..ŞİMDİ büyüdüm ve her söylenene körü körüne inanmıyor gerçekleri irdeleyecek potansiyele sahip olduğumu görüyorum ve gurur duyuyorum.
Alt 27-02-2008, 01:36 PM   #3
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: Halkevleri 76 yaşında.....

bence"halkevleri" adı üstünde halkın evi gerçekler o kadar ortadaki orda,mücadele ruhu okadar gelişkinki....
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:35 AM .