![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Kültür, Sanat forumu içinde "Erdal Sarızeybek-Ihanetı Gordum" başlıklı konu görüntüleniyor, "İÇİNDEKİLER İlk Sözler Sizin İçin Farklı Bir Başlangıç BİRİNCİ BÖLÜM İHANETİN ADI PKK JİTEM’ci Binbaşı Ersever Yedi Milyon Dolarlık Terörist; Dağdakiler Teröristin Coğrafyası; Şemdinli Üçgeni Üçgendeki Sır; Hakurke Teröristin Kalbi; ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erdal Sarızeybek-Ihanetı Gordum ![]() İÇİNDEKİLER İlk Sözler Sizin İçin Farklı Bir Başlangıç BİRİNCİ BÖLÜM İHANETİN ADI PKK JİTEM’ci Binbaşı Ersever Yedi Milyon Dolarlık Terörist; Dağdakiler Teröristin Coğrafyası; Şemdinli Üçgeni Üçgendeki Sır; Hakurke Teröristin Kalbi; Kaçakçılık Kaçakçılıkla Mücadele; Samanlı, 1991 İKİNCİ BÖLÜM İHANETİN GEÇMİŞİ ÖZAL Kilit Ülke; İsrail 1991 Körfez Harekatı Özal’la Tanışma; 92 Alan Çatışması Son Darbe; 92 Ekim Harekatı Özal’ın Gafleti; Ateşkes Özal’dan Sonrası ÜÇÜNCÜ BÖLÜM İHANETE TAVIR 12 NİSAN MUHTIRASI 2003, Körfez Harekatı 2007, Genel Kurmay 12 Nisan Basın Açıklaması Siyasi Kararlılık Milis Güçleri Psikolojik Harekat Dış Desteklerin Kesilmesi Ümidin Kırılması Yasal Yetkiler SON BÖLÜM İHANETİ GÖRDÜM Olaylar ve Düşünceler Şimdi Ne Olacak Sizin İçin Farklı Bir Sonuç Kıtapta soyle bı not var: Türk ulusunun bekası uğruna can verenlerle, bu mücadeleyi can pahasına sürdürenlerin onuruna… Henuz almadım hatta kıtabın varlıgından dahı haberım yoktu aslında ılk basta kıtabın ısmını duydugumda farklı yorumda bulunmustum kendımce ama detaya ınınce ve Erdal Sarızeybek' ın kım oldugunu ogrenınce acıkcası ne kadar yanıldıgımı dusundum:) Asker gozuyle Turkıyenın gundemını olusturan ve gundemden hıc dusmeyen olayları anlatan bı kıtap tavsıye ederım:) Not: Tesekurler o bılır kendını:)
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erdal Sarızeybek-Ihanetı Gordum Öncelikle bu konudaki yardımınız için tekrar teşekkür ederim :)) Kitaba gelince , büyük bir süratle ama her satırını hazmederek okuduğum bu kitap "Şemdinli'de Sınırı Aşmak" kadar cesur veiddialı bir kitaptı . Sn. Sarızeybek'in , pek çok kesimi kızdıracağına inandığım bu kitabında ; bölücü terör örgütünün bilinmeyen yönlerini , Şemdinli coğrafyasının örgüt için önemini ve dış etkenlerin birebir isimlerini okuma fırsatım oldu . Son derece samimiyetle ve cesurca cevapladığı sorumlarım için kendisine teşekkür ediyor ve sonraki kitabını sabırsızlıkla beklediğimi de eklemek istiyorum . Sitemizdeki tüm arkadaşlarıma da , sıcak gündeme sahip bu günlerde , "ihaneti gördüm" ü okumalarını tavsiye ediyorum . :) |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erdal Sarızeybek-Ihanetı Gordum Bende tekrar rıca ederım:) Yardımcı olabıldımse ne mutlu... Ayrıca gundemden ve kıtap okumakdan o kadar uzak kalmısımkı Erdal Sarızeybek' ın kım oldugunu sayenızde ogrendım. Bunun ıcınde ben tesekur ederım sıze:)
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |