FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat

Erdal Sarızeybek-Ihanetı Gordum

YAŞAM katogorisi Kültür, Sanat forumu içinde "Erdal Sarızeybek-Ihanetı Gordum" başlıklı konu görüntüleniyor, "İÇİNDEKİLER İlk Sözler Sizin İçin Farklı Bir Başlangıç BİRİNCİ BÖLÜM İHANETİN ADI PKK JİTEM’ci Binbaşı Ersever Yedi Milyon Dolarlık Terörist; Dağdakiler Teröristin Coğrafyası; Şemdinli Üçgeni Üçgendeki Sır; Hakurke Teröristin Kalbi; ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-10-2007, 02:38 PM   #1
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor
Erdal Sarızeybek-Ihanetı Gordum

İÇİNDEKİLER

İlk Sözler
Sizin İçin Farklı Bir Başlangıç

BİRİNCİ BÖLÜM
İHANETİN ADI
PKK

JİTEM’ci Binbaşı Ersever
Yedi Milyon Dolarlık Terörist; Dağdakiler
Teröristin Coğrafyası; Şemdinli Üçgeni
Üçgendeki Sır; Hakurke
Teröristin Kalbi; Kaçakçılık
Kaçakçılıkla Mücadele; Samanlı, 1991

İKİNCİ BÖLÜM
İHANETİN GEÇMİŞİ
ÖZAL

Kilit Ülke; İsrail
1991 Körfez Harekatı
Özal’la Tanışma; 92 Alan Çatışması
Son Darbe; 92 Ekim Harekatı
Özal’ın Gafleti; Ateşkes
Özal’dan Sonrası

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
İHANETE TAVIR
12 NİSAN MUHTIRASI

2003, Körfez Harekatı
2007, Genel Kurmay 12 Nisan Basın Açıklaması
Siyasi Kararlılık
Milis Güçleri
Psikolojik Harekat
Dış Desteklerin Kesilmesi
Ümidin Kırılması
Yasal Yetkiler

SON BÖLÜM
İHANETİ GÖRDÜM

Olaylar ve Düşünceler
Şimdi Ne Olacak
Sizin İçin Farklı Bir Sonuç

Kıtapta soyle bı not var:
Türk ulusunun bekası uğruna can verenlerle, bu mücadeleyi can pahasına sürdürenlerin onuruna…

Henuz almadım hatta kıtabın varlıgından dahı haberım yoktu aslında ılk basta kıtabın ısmını duydugumda farklı yorumda bulunmustum kendımce ama detaya ınınce ve Erdal Sarızeybek' ın kım oldugunu ogrenınce acıkcası ne kadar yanıldıgımı dusundum:)

Asker gozuyle Turkıyenın gundemını olusturan ve gundemden hıc dusmeyen olayları anlatan bı kıtap tavsıye ederım:)

Not: Tesekurler o bılır kendını:)
Sponsored Links
Alt 25-10-2007, 06:52 PM   #2
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor
Cevap: Erdal Sarızeybek-Ihanetı Gordum

Öncelikle bu konudaki yardımınız için tekrar teşekkür ederim :))
Kitaba gelince , büyük bir süratle ama her satırını hazmederek okuduğum bu kitap "Şemdinli'de Sınırı Aşmak" kadar cesur veiddialı bir kitaptı . Sn. Sarızeybek'in , pek çok kesimi kızdıracağına inandığım bu kitabında ; bölücü terör örgütünün bilinmeyen yönlerini , Şemdinli coğrafyasının örgüt için önemini ve dış etkenlerin birebir isimlerini okuma fırsatım oldu . Son derece samimiyetle ve cesurca cevapladığı sorumlarım için kendisine teşekkür ediyor ve sonraki kitabını sabırsızlıkla beklediğimi de eklemek istiyorum . Sitemizdeki tüm arkadaşlarıma da , sıcak gündeme sahip bu günlerde , "ihaneti gördüm" ü okumalarını tavsiye ediyorum . :)
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 26-10-2007, 08:43 AM   #3
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor
Cevap: Erdal Sarızeybek-Ihanetı Gordum

Bende tekrar rıca ederım:) Yardımcı olabıldımse ne mutlu... Ayrıca gundemden ve kıtap okumakdan o kadar uzak kalmısımkı Erdal Sarızeybek' ın kım oldugunu sayenızde ogrendım. Bunun ıcınde ben tesekur ederım sıze:)

Seçenekler
Stil