FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Duyurular-SSS > Üyelere Uyarılar-Cezalar

Ceza nedeni: fadilgenc: Hakaret

Duyurular-SSS katogorisi Üyelere Uyarılar-Cezalar forumu içinde "Ceza nedeni: fadilgenc: Hakaret" başlıklı konu görüntüleniyor, "Mesaj: Bay X'i eleştir Üye: fadilgenc Nedeni: Hakaret Puanlar: Yönetici Notu: Alıntı: Hakaret Kullanıcıya mesaj: Alıntı: Senin derdin ne arkadaşım konuyu açtığın yerin futbolla ne alakası var? Original Mesaj: Alıntı: ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-05-2008, 09:56 PM   #1
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senin yerinde olsam, Benim yerimde olmak isterdim..

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor
Ceza nedeni: fadilgenc: Hakaret

Üye: fadilgenc
Nedeni: Hakaret
Puanlar:

Yönetici Notu:
Alıntı:
Hakaret
Kullanıcıya mesaj:
Alıntı:
Senin derdin ne arkadaşım konuyu açtığın yerin futbolla ne alakası var?
Original Mesaj:
Alıntı:
Alıntı:
Bay X´isimli üyeden Alıntı
Sayın fadilgenc,

Asagidaki mesajınız icin bir uyarı aldınız FORUM SUPERMEYDAN.

Sebep:
-------
Anlamsız Mesaj

-------

Bu uyarımız dada seviyeli,daha nezih bir forum ortamı olusturmak icindir.

Yonetim,
FORUM SUPERMEYDAN
bence seni fazla germişler sende sağa sola çarpıyorsun... benim yazdığım yazı gayet anlaşılır. dün kayseri-gençler birliği türkiye kupası final maçında görevliydim maçın uzadığını eve geç geldiğimi ve yorgun olduğumu yazdım. maçı izleyen yada skorunu bilenlerin hepsi bunu anlamıştır... bidahakini heceleyerek yazarım uzun uzun...

adminlerin anlayacağı şekilde(admin olmak kolay değil zor iş)
Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:46 AM .