![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Kadınlar Ne İster?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Nefes Alması Yeter 20 LİK KRİTERLER * Yakışıklı. * Sempatik. * Maddi durumu yerinde. * Beni ilgiyle dinleyecek. * Espri anlayışı gelişmiş. * Gücü kuvveti yerinde. * İyi giyinmekten hoşlanan. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadınlar Ne İster? Nefes Alması Yeter 20 LİK KRİTERLER * Yakışıklı. * Sempatik. * Maddi durumu yerinde. * Beni ilgiyle dinleyecek. * Espri anlayışı gelişmiş. * Gücü kuvveti yerinde. * İyi giyinmekten hoşlanan. * Her konuda zevk sahibi. * Sürpriz yapmayı seven. * Romantik ve hayal gücü zengin. 30'unda ne ister? *İyi görünümlü ve tercihen kafasında saçı olan. * Arabadan inerken kapıyı açan, yemeğe gittiğimizde sandalyemi tutan. * Pahalı bir restorana götürecek kadar parası olan. * Konuşmaktan çok dinleyen. * Fıkra anlattığımda katıla katıla gülen. * Alışverişte paketlerimin hepsini zahmetsizce taşıyacak kadar gücü kuvveti yerinde. * En az 1 kravata sahip. * Yaptığım yemekleri beğenen. * Doğum günü ve yıldönümlerini unutmayan. * Haftada en az bir kez romantik olabilen. 40'tan sonrası... * Çok da çirkin değil... (Tamam kel olabilir!) * Ben binmeden arabayı hareket ettirmeyen. * Fırsat oldukça akşam yemeğine götüren. * Beni dinlerken başını sallayan * Anlattığım fıkraların can alıcı yerlerini hatırlayan. * Evdeki eşyaların yerini değiştirmeme yardım edecek kadar gücü kuvveti yerinde. * Göbeğini kamufle edecek şekilde kıyafet şeçen. * Klozetin kapağını indirmeyi unutmayan. * Çoğu hafta sonu traş olan. 50'liklerin hayali * Burun ve kulağının içindeki kıllar fazla uzun olmayan. * Topluluk içinde gaz çıkarmayan. * Para isteme alışkanlığı edinmemiş. * Ben birşey anlatırken uyuyakalmayan. * Haftasonları poposunu koltuktan kaldıracak kadar gücü kuvveti yerinde. * Ayağındaki 2 çorap aynı renk olan ve temiz giyinen. * TV karşısında akşam yemeğinden hoşlanan. * Adımı unutmayan. 60 yaş ve gerçekler * Haftada bir olmasa da aklına estikçe sakal traşı olan. * Küçük çocukları ürkütmeyen * Banyonun nerede olduğunu hatırlayan. * Bakımı fazla masraflı olmayan * Mümkün olduğu kadar gürültüsüz horlayan. * Neye güldügünü birden unutmayan. * Yardım almadan ayağa kalkabilecek kadar gücü kuvveti yerinde olan. * Lapa yiyeceklerden hoşlanan. * Takma dişlerini nereye koyduğunu unutmayan ALINTIDIR
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |