![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Downloads Yoneticileri forumu içinde "LimeWire Pro 4.14.0-Türkçe(Yeni Sürüm)" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaşlar bu güzel programın en yeni 2 sürümüyle birlikte yine karşımızda?bu programda bazı özelliklerdeki hatalar giderilmiş ve stabil hale getirilmiş limewire yine rakiplerinin çok önünde bu sürüm en son ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | LimeWire Pro 4.14.0-Türkçe(Yeni Sürüm) ![]() evet arkadaşlar bu güzel programın en yeni 2 sürümüyle birlikte yine karşımızda?bu programda bazı özelliklerdeki hatalar giderilmiş ve stabil hale getirilmiş limewire yine rakiplerinin çok önünde bu sürüm en son professionel sürüm olmakla beraber en yeni beta sürümüde yer almaktadır?hadi kolay gelsin?hangisini tercih etmek size kalmış?yeni bir sürüm çıkınca yine burda bulabilirsiniz?takdirinizi esirgemeyin? LimeWire yapısı itibari ile bilgisayarın kaynaklarını çok kullanmayan, bilgisayarı yormayan sadece işini yapan, Kazaa gibi bilgisayarınızı bir çöplüğe çevirmeyen, gerçekten de mükemmel bir program. eDonkey, eMule, Ares, Dc++, Kazaa, iMesh ve daha ismini belki de hiç duymadığınız bir sürü dosya paylaşım programı arasında iddia ediyorum ki, MP3 konusundaki en başarılı program LimeWire. Güzel özelliklerini sıralamak gerekirse: # Gerçekten çok iyi bir hızda dosya indirimi yapıyor. # Aynı anda çoklu arama yapıyorsunuz. # Bozuk dosyaları belirleyip dosyanın tamamı gelmeden sizi uyarıyor, böylece gereksiz zaman kaybı engelleniyor. # indirdiğiniz medya ne olursa olsun, önizleme yapabiliyorsunuz. # Bilgisayarınıza zarar verecek hiçbir şey içermiyor. # Çok zor bulunabilecek şarkıları bile bulabiliyorsunuz. # Şarkı bir kişide bile olsa çok iyi bir hızda indiriyor. # Toparlamak gerekirse, eğer MP3 aramak sizin için önemliyse, denediğinizde vazgeçemeyeceğiniz bir program olacak. Az kaynakla bile 20 kbps üstünde indiriyor. Çok kaynaklı olunca varın siz düşünün! Önemli Not : Programın çalışması için sisteminizde Java Runtime Environment yüklü olması lazım LimeWire still has the following great features: - Ease of use - just install, run, and search - Ability to search by artist, title, genre, or other metainformation - Elegant multiple search tabbed interface - "Swarm" downloads from multiple hosts help you get files faster - iTunes integration for Mac and Windows users - Unique "ultrapeer" technology reduces bandwidth requirements for most users - Integrated chat - Directly connect to a computer - Browse host feature--even works through firewalls - Added Bitzi metadata lookup - International versions: Now available in many new languages - Connects to the network using GWebCache, a distributed connection system - Automatic local network searches for lightning-fast downloads - Support for MAGNET links that allow you to click on web page links that access Gnutella Release History Homepage - http://www.limewire.com Size: 4.12 MB Download Full v 4.12.10 final http://rapidshare.com/files/14125517...ro.4.12.10.rar Download Full v 4.13.0 beta http://rapidshare.com/files/14125558...Win.4.13.0.rar Konu Bay X tarafından (04-02-2007 Saat 10:10 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | buyrun buda en yenisi finali 4.12.11 stabil arkadaşlar bu yeni sürümü olan LimeWire Pro 4.12.11 Final tamamen stabil program yani beta değil(beta sürümleri geliştirilmekte olan sürümlerdir,stabil versiyon ise tamamen gelişmiş olan final sürümüdür) arkadaşlar dikkat ettinizmi bilmem ama yeni limewirede çok güzel bir özellik daha eklemişler?can sıkan reklam yazılımlarını,sahte şarkı isimlerini,belli sitelere yönlendirmeyi,virüs,trojan vb şeyleri yok etmişler?bu yeni sürümle gelen bu özellik dosya ararken oldukça zaman kazandırıyor ve sadece aradığınız sonuca ulaşıyorsunuz?eskiden şarkı veya dosya v.b şeyler ararken bir sürü abzurt şeyler çıkıyordu şimdi ise bunlardan eser yok?hala eski sürüm kullanan arkadaşlar varsa bu yeni sürümünü indirmeyi tercih etsinler?hakikaten limewire yeni sürümüyle birlikte kalitesini bir kez daha kanıtladı?zamandan kazanmak istiyorsanız buyrun buda en yeni sürümü?bundan yenisi yok ona göre?biraz emeğe saygı göstermeyide ihmal etmeyin replerinizi bekliyorum?son olarak bir tavsiye daha bu sürüm için türkçe yama üretilmedi belirtmek istedim ve bir tavsiye daha sakın başka sürümlere ait yama ile kullanmayın?aksi takdirde limewire desteklemez?en iyisi orjinal haliyle kullanmak ben diğer sürümlerle ilgili yamalar yayınladım ama ne kadar olursa olsun şu ana kadar geliştirilen hiç bir yama hatasız değil o yüzden programı indirip ben türkçe yamasını ekleyinceye kadar öyle kullanın zaten eskiden hep orjinal haliyle kullanırdık?:smile: Download Full v4.12.11 Final http://rapidshare.com/files/14433891...ro.4.12.11.rar |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni LimeWire Pro v4.13.0 ve v4.12.10 Final arkadaşlar bu sayfada ve forumlarda rastlayabileceğiniz en yeni ve gelişmiş limewire versiyonu bunlar eskilerle uğraşmayı bırakın buyrun burdan indirin veya gözatın?burda final sürümünden söz ediyoruz?:biggrin: :wink: |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yeni LimeWire Pro v4.13.0 ve v4.12.10 Final teşekkürler üstat .... siftah oldu arada aslında arada yok yaw ilk |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yeni LimeWire Pro v4.13.0 ve v4.12.10 Final ARKADASLAR BEN DOSYALARI INDIRDIM FAKAT WİNRAR DAN ACARKEN DOSYALAR ZARAR GORMUS DIYO VE ACMIYO YARDIMCI OLURMUSUNUZ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 11 ![]() | Cevap: Yeni LimeWire Pro v4.13.0 ve v4.12.10 Final dosa sorunlu olmuyo kardeş.aydınlatırsan memnun olurum.sevgiler |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Yeni LimeWire Pro v4.13.0 ve v4.12.10 Final çOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOkkkk SAoooLLL... en sevdiğim mp3 bulma programı bende bu programı arıyodum. SÜPER bi program yaw... |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yeni LimeWire Pro v4.13.0 ve v4.12.10 Final çok teşekkürler arkadaşlar |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yeni LimeWire Pro v4.13.0 ve v4.12.10 Final Eyvallah, çok sağol. Çok başarılı bir çalışma |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yeni LimeWire Pro v4.13.0 ve v4.12.10 Final ellerine sağlık dostum çok ama çok saol yafff |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |