![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Downloads Yoneticileri forumu içinde "Flashget" başlıklı konu görüntüleniyor, "En populer dosya indirme yöneticileri arasında olan bu program aralarında Türkçe`ninde bulunduğu otuza yakın dil desteği, hızlı download ve dosyaları otomatik katogorilere ayırması ile öne çıkıyor. program kurulumundan sonra küçük ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Eskisehir
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 609 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Flashget En populer dosya indirme yöneticileri arasında olan bu program aralarında Türkçe`ninde bulunduğu otuza yakın dil desteği, hızlı download ve dosyaları otomatik katogorilere ayırması ile öne çıkıyor. program kurulumundan sonra küçük bir reklam karşılığında programın tam sürüm olarak kullanabilirsiniz downloads |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | mrb yenıuye oldum sabahtanber[i] bu programın peşındey[i]m ama programı bırturlu ındıremedım ındırme suresı yukselıyor takı 50 dakkayakadar sonrada takılıyor napmalıyım yardım edermısınız? ve son olarak bu sıtede neden yazıları noktalı yazınca bu( ) şekılde çıkıyor. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | kmse yokmu yetkl bu program ınmyor sorunne açıklama yapcak yukmu allah aşkına saatlerce beklyoz ımnmyor [/i] |
| | |
| | #5 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Flashget Alıntı:
downloads | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Flashget [b]ılg[i]ne emeğ[i]ne teşekkür edeRIM haklısın bır sıteden ısmını soylemek doğruolmaz bır program ındırdım (ccsetup) nalet program tarayıcımda bazı dosyalarımı sılmış oyuzden akşama problem yaşamışım şuan farkett[i]m programı sılıp attım soyledığıngıbı 2dakkada ındırdım tekrar teşekkür ederım saygılarımla. Konu şahin101 tarafından (16-12-2006 Saat 11:36 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: yazılar anlaşılmamıştı |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Flashget abi paylaşım için teşekkürler.beni saatlerce uğraşmaktan kurtardın...
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |