![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Downloads Yoneticileri forumu içinde "Limewire Resimli Anlatım Kaçmaz. [Kendi Upload'ım]" başlıklı konu görüntüleniyor, "Limewire Resimli Anlatım Kaçmaz. [Kendi Upload'ım] [Kendi Upload'ım] Kod: Code: Kod: http://www.hemenpaylas.com/download/1529175/www.forumfull.com-Dj_FuLL-LimeWireWin-full.rar.html Rar Şifresi: www.forumfull.com linkten inndirdiğimiz setupa çifttıkladıktan sora cıkan görüntüde çalıştırı tıklıyoruz setup dilini şeçip OK u tıklıyoruz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 ![]() | Limewire Resimli Anlatım Kaçmaz. [Kendi Upload'ım] Limewire Resimli Anlatım Kaçmaz. [Kendi Upload'ım] [Kendi Upload'ım] Kod: Code: Kod: http://www.hemenpaylas.com/download/1529175/www.forumfull.com-Dj_FuLL-LimeWireWin-full.rar.html Rar Şifresi: www.forumfull.com ![]() linkten inndirdiğimiz setupa çifttıkladıktan sora cıkan görüntüde çalıştırı tıklıyoruz ![]() setup dilini şeçip OK u tıklıyoruz ![]() setup başlangıcı internet bağlantılı programları kapatmamız gerektiğinden bahsediyor.. Devam ı tıklayıp geçiyoruz ![]() setup başlangıcı internet bağlantılı programları kapatmamız gerektiğinden bahsediyor.. Devam ı tıklayıp geçiyoruz ![]() setup yukledikten sonra cıkan ekran bitir diyoruz program açılcak ![]() program dilini şeçiyoruz türkçesi yok sonraki deyip geçelim ![]() tanıtım cart curt işte (: ![]() inndirilen dosyaların nereye kaydedeceğini gösteriyor.. Use Default u tıklayarak yer seçicez yada bulundugu yerde bırakcaz ![]() use default dedıkten sonra ben masaüstünü seçtim.. ![]() bağlantıya bakıyor ![]() ![]() ![]() ![]() dosyalarınız taransın mı dıe soruyo yes weya no dedıkten sonra sonrakine yi tıklayıp dewam etces ![]() bitir dedikten sonra program açılcak.... ![]() programın goruntusu programın upgrade olmasını soluo siz buna her seferinde later deyin geçin ben öyle yapıom (: ![]() programda kullanacağımız kısımlar.. ![]() programı sağ üst köşeden kapadıktan sonra saatin yanındaki ikondan da exit yapmamız gerekiyor... Not: Alıntıdır... Konu storm_fatih tarafından (10-09-2006 Saat 04:07 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tesekkurler Arkadasım Ellerine saglık
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |