![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Downloads Yoneticileri forumu içinde "LimeWire 4.18.8 TURKCE destekli yeni..!" başlıklı konu görüntüleniyor, "LimeWire 4.18.8 Dünyanın en çok tercih edilen paylaşım programlarından olan LimeWire ile müzik, resim, video, program ve doküman gibi dosyaları indirebilir ve paylaşabilirsiniz. Bu tarih itibariyle son sürümüdür. 4.18.8 Sürüm ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | LimeWire 4.18.8 TURKCE destekli yeni..! LimeWire 4.18.8 Dünyanın en çok tercih edilen paylaşım programlarından olan LimeWire ile müzik, resim, video, program ve doküman gibi dosyaları indirebilir ve paylaşabilirsiniz. Bu tarih itibariyle son sürümüdür. 4.18.8 Sürüm Değişiklikleri: Kişisel bilgi hırsızlığına karşı güvenlik geliştirilmeleri yapılmış. Torrent desteği geliştirilmiş. Windows kullanıcıları için entegre web tarayıcısı geliştirilmiş. Paylaşımdaki dosyalar üzerindeki kontrol geliştirilmiş ve daha kolay hale getirilmiş. Sistem durum bildirisi özelliği eklenmiş. İndirme işlemlerinin kaldığı yerlerden devam edebilmesi için bir çok kolaylık getirilmiş. Bağlantı güvenliği ve kişisel bilgilerin gizliliği konusunda önlemler geliştirilmiş. NOT: Bilgisayarınızda Java Runtime kurulu olması gereklidir DOWNLOADS Konu blackdiamond tarafından (24-03-2007 Saat 08:09 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | arkadaşlar ben lime wire 4.12 yi kurdum fakat ben bilgisayarı her açtığımda lime wire otomatik olarak açılıyo bende bundan rahatsız oluyorum neden acaba böyle oluyo yardımcı olurmusunuz lütfen |
| | |
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 426 Rep: 41654 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Baslat/Calıstır/msconfig yaz tamam bas / acılan sayfada Baslangıc bolumune tıkla Burada bilgisayarın acıldıgında otomatik calısan programların listesi vardır. Burada calısmasını istemedigin programların karsısındaki kutudaki isareti kaldır.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Eskisehir
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 609 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Limewire Pro v4.12.3 TURKCE destekli yeni..! LimeWire İle mp3 indirirken Mp3-leri Kesebilirsiniz |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Limewire Pro v4.12.3 TURKCE destekli yeni..! arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim indirmek için tıklıyorum dosyanın üstüne hiçbir şey olmuyor yani inmiyor |
| | |
| | #6 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Limewire Pro v4.12.3 TURKCE destekli yeni..! Alıntı:
http://www.supermeydan.net/forum/forum2/thread118.html | |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Limewire Pro v4.12.3 TURKCE destekli yeni..! yanlış anladın dosyayı indirdim limewireyi açtım limewireden dosya inmiyor üstüne 2 kere tıklıyorum istediim şeyin ama sanki tıklamamışım gibi birşey olmuyor |
| | |
| | #8 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Limewire Pro v4.12.3 TURKCE destekli yeni..! seyfi arkadaşım tıkladığın bölgede noktalı bir çerçevemi oluşuyor?klavyenin tab tuşunu kontrol et?anlattığın kadarıyla sorunun bu olabilir?bilgisayarında java runtime yüklümü?normalde limewirede seçtiğin şarkıyı işaretleyip download tuşuna basman gerekli gerçi şarkıya 2 kere tıklayıncada indirme gerçekleşiyor?sorunun kaynağını biraz daha ayrıntılı yazarsan sana yardımcı olabilirim? |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Limewire Pro v4.12.3 TURKCE destekli yeni..! indirmek istediğim şarkının üstüne bir kere basıyorum şarkı seçiliyo sonra downloada basıyorum hiçbirşey olmuyo java nın 2 sürümü de yüklü hem 5.0 hem 6.0 ama daha önceden ben normal sürümünü kullanıyodum böyle bişey olmuyodu bağlantı hızı en iyi olunca excellent connection oluyo ya yeşil renkli bende yeşil olduktan sonra Turbo-Charged Connection oluyo açık mavi renkli acaba bi alakası olabilir mi?İlgine tşkler... |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: LimeWire 4.18.8 TURKCE destekli yeni..! arkadaşlar ben download yapıyorum fakat indirdiğim dosyayı açmıyo media player bu dosyayı açamıyo yazıyor bazı dosyalar içinde kitaplıkta bulanamadı dıyo nededir bilen varmı acaba |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |