![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Downloads Yoneticileri forumu içinde "emule konusunda yardım" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar ben emule hakkında kullanımı ve dosya arama konusunda yardım istiyorum cok beceriksiz ve bu konudaki cehaletimi affedin ama yardım edermisin emule nasıl calısır nasıl indirilir nasıl arama yapıylır bu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | emule konusunda yardım arkadaşlar ben emule hakkında kullanımı ve dosya arama konusunda yardım istiyorum cok beceriksiz ve bu konudaki cehaletimi affedin ama yardım edermisin emule nasıl calısır nasıl indirilir nasıl arama yapıylır bu konuda yardımlarını bekliyorum lütfen ve şimdiden tesekkürler. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: emule konusunda yardım Emule Nedir? Emule bir paylaşım programıdır ve 100 lerce server üstünden dosya paylaşım aracıdır gogle da aratırsan bulursun ne kadar fazla kullanırsan clint in okadar yükselir ve download hızın aratar Emule hakkında daha geniş bilgi ve dosyaları bulabilecegin site
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: emule konusunda yardım akadaşım tesekkür ederim kısmi yardımın için fakat bu konuyla ilgili ben arastıdım ve bulduklarım seninkiyle aynı benim sormak istediğim tam olarak hatırlayamıyorum ama emule kullanmak için modem bir özelliği olması gerekiyomus ayrıca ben emule kurdum ama hiç bir harekette olmadı benim yardım istediğim noktalar bunlar yani modemin artı bi özelliğimi olmalı ayarları nasıl yapılmalı bağlantı sorunları gibi konular yani. aradıgım sitelerde belki bu konuda bi açıklamaları vardı ama cehaletten dolayı olsa gerek pek bişey anlamadım sizdende istediğim emule.yi çözmemeyardımcı olurmusunuz? (cok sey istemiyorum ya birşeyler indirmeyi başarsam yeticek:)) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |